Andreea Ibacka, declaraţia care o să-l înfurie pe Cabral: “Nu degeaba l-am ales bătrân”

cabral_si_andreea_ibacka.jpg

Cabral, Dubai, Andreea Ibacka, Virgil Iantu familie, vacante vedete, fiica lui Virgil Iantu
Cabral şi Andreea Ibacka, în Dubai

În urmă cu mai bine de 11 ani devenea cunoscută datorită rolului din “Inimă de țigan”, o telenovelă care a făcut istorie. Atunci şi-a cunoscut soțul, pe Cabral (40 de ani), apoi au existat fel de fel de proiecte în televiziune, iar acum prezintă o nouă emisiune la PRO 2, “Ferma după perdea”, în fiecare sâmbătă, de la 19.30, alături de Octavian Strunilă. Andreea Ibacka (32 de ani) recunoaşte, cu umor, că în fiecare pas pe care l-a făcut în carieră se sfătuieşte cu experimentatul ei soţ.

Click!: Prezinţi „Ferma după perdea” şi am vrea să ştim dacă eşti o persoană curioasă din fire.

Andreea Ibacka: Sunt femeie, există și altă customizare de serie?

Ţi-ar fi plăcut să fii concurentă la „Ferma vedetelor” şi nu moderatoare?

Îi respect foarte tare pe concurenți, experiența din fermă este una extrem de dură, din toate punctele de vedere. Foame, frig, izolare, muncă fizică cât cuprinde, intimitate zero, condiții vitrege, acolo le au pe toate. Tocmai de aceea nu pot să spun că îi invidiez, date fiind neajunsurile. Cu atât mai mult cu cât am informațiile de culise, care să-mi ateste toate dificultățile din show-ul tv și încă unele bonus.

Niciodată nu spun niciodată, poate într-o zi… Acum mi-e bine ”după perdea”, cu cantonament la noi, în Berceni, după filmare.

Ai participat şi tu la emisiunea „Fort Boyard”, ca şi concurentă. Nu ţi-a fost frică? Au fost probe pe care le-ai refuzat sau probe de care ţi-a fost teamă?

Sunt o fire sportivă, competitivă și, pe alocuri, inconștientă. Nu am luat în calcul eventuale consecințe negative și am fost încântată de participare. Desigur, mi s-a făcut pielea de găină când am aflat în ce constă încercarea la mare înălțime, într-un echilibru precar, dar nu am avut nici o secundă tendința să refuz proba. Am pornit de la premiza că nu voi cădea și mi-am menajat psihicul, refuzând să privesc mai departe de vârful pantofilor. Mi-am depășit limitele cu ocazia aceasta și mi se pare grozav.

ferma_dupa_perdea.jpg

Octavian Strunila, Paul Ipate, Mihai Bobonete, Ferma dupa perdea, Ferma vedetelor, PRO TV, Andreea Ibacka, interviu
Octavian Strunilă şi Andreea Ibacka prezintă "Ferma după perdea" în fiecare sâmbătă, la PRO 2

În urmă cu 10 ani debutai în telenovela „Inimă de ţigan”. Îţi mai aduci aminte cum a fost?

Ce vremuri! Sunt chiar 11 ani de atunci. Sigur că îmi amintesc, îmi iau pastilele la timp (râde). Perioada aceea este foarte importantă pentru mine.

Cu cine păstrezi legătura de atunci? Erai colegă şi cu Octavian Strunilă, cu care lucrezi acum la PRO 2, la “Ferma după perdea”. Cum v-aţi înţeles?

M-am revăzut și am lucrat în continuare cu o bună parte din distribuție și din echipa de producție. Cu Struni nu filmam foarte des. Însă atunci când ne întâlneam, îmi amintesc că povesteam mult. Aah, și îmi aduc aminte că el cânta foarte frumos la acordeon. Încă de pe atunci, fiindcă și-a păstrat îndemânarea.

Te sfătuieşti cu soţul tău atunci când începi un proiect?

Bineînțeles, știu că intuiția și experiența lui profesională îl ajută să-mi dea sfaturi foarte practice. Nu degeaba l-am ales bătrân (râde). Dar și talentat.

Apropo de reality-showuri, tu şi Cabral aţi merge împreună la unul? Ştiu că în 2015, când el prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, l-ai însoţit la filmări, el fiind atunci prezentator.

Depinde de format, de durata sa, dar și de timing-ul personal. De acasă pare distractiv, dar un reality 24 din 24, 7 zile din 7, în primul rând te solicită 100% și îți pune toată viața pe pauză. Înainte să accept, aș ține cont și de restul responsabilităților directe.

 

Loading...

Citește și

  • Emisiunile au început să arate ca holurile spitalelor. Accidentări pe bandă rulantă în reality-show-uri, picioare rupte, căderi de calciu şi răni de tot felul. Ultima victimă este frumoasa Andreea Ibacka, căreia i s-a făcut rău la filmările emisiunii “Ferma după perdea”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 19.30, la Pro 2 (fostul Acasă TV).

  • Octavian Strunila, Paul Ipate, Mihai Bobonete, Ferma dupa perdea, Ferma vedetelor, PRO TV, Andreea Ibacka, interviu

    Pe Octavian Strunilă (36 de ani), îl ştim cu toţii din serialul-fenomen „Inimă de ţigan”, unde a jucat rolul lui Stiven, însă debutul în actorie s-a produs în 2004, în „Numai iubirea”. De atunci, a tot sărit din proiect, în proiect. Iată că, după ce în 2016 a fost concurent la „Ferma Vedetelor”, acum Strunilă a ajuns să prezinte o emisiune despre culisele acestui show, „Ferma după perdea”, unde face echipă cu frumoasa Andreea Ibacka! Despre acest proiect, dar şi despre prietenii lui cei mai buni, Octavian Strunilă ne-a vorbit într-un interviu exclusiv!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1