Andreea Esca, toate răspunsurile după povestea COVID-19: «Nu sunt un robot, sunt un om» . O vedem azi, la Știrile PRO TV

interviu-andreea-esca1.jpg

Andreea Esca i-a acordat un interviu colegului ei, Cosmin Stan
Andreea Esca i-a acordat un interviu colegului ei, Cosmin Stan, în care lămurește toate întrebările legate de povestea Covid-19
foto: PRO TV

Din 10 iulie, de când PRO TV a anunțat că „în cursul săptămânii câțiva angajați ai trustului au fost confirmați cu Covid-19”, au început să curgă speculațiile și întrebările. Să fie vorba despre Andreea Esca, pe care nu am mai văzut-o la știrile de la ora 19.00? Să se fi infectat de la petrecerea la care participase pe litoral, organizată cu ocazia deschiderii unui resort de lux? După 10 zile de tăcere, Esca a acordat primul interviu despre starea ei de sănătate, unde răspunde la toate întrebările legate de povestea Covid-19.

Andreea Esca, din nou la Știrile PRO TV. Nu ca prezentator, ci ca invitat

Azi, de la ora 19.00, Andreea Esca revine la știrile PRO TV. Dar nu în calitate de prezentator, ci de intervievat. Din intimitatea propriei locuințe, vedeta a acceptat să vorbească despre toată situația în care s-a aflat ea și familia ei, lămurește care este starea sa de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum.

Andreea Esca: „Nu sunt un robot, sunt un om”

„Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, a mărturisit Andreea Esca în interviul acordat lui Cosmin Stan. Este primul interviu al știristei PRO TV după o perioadă grea din viața ei.

„O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o”

Prezentatorul Cosmin Stan promite că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul colegei sale în tot acest timp. „E un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”, a declarat Cosmin Stan, într-un comunicat de presă.

Interviul integral îl vom urmări luni, 20 iulie, de la ora 19.00, la Știrile PRO TV.

Loading...
 
 

Citește și

  • Le ştiţi de la televizor, le vedeţi zilnic în aceeaşi postură. Ce fac vedetele tv în timpul liber? Vă arătăm câteva poze surprinse zilele trecute. În centrul atenţiei: Andreea Esca, ştirista de la PRO TV.

  • Adina Buzatu ne arată rezultatul testului: negativ

    Au trecut 17 zile de la controversata petrecere de la malul mării, organizată cu ocazia deschiderii unui resort de lux și la care au participat mai multe vedete, fără să se respecte normele sanitare impuse de autorități. Persoane publice celebre se pare că s-au infectat acolo cu noul coronavirus. Printre participanți a fost și Adina Buzatu. Pentru a nu sta cu grijă, stilista și-a făcut luni un test rapid.