Andreea Esca şi fiica ei sunt răpitoare în costume de baie!

esca.jpg

Andreea Esca are o familie fericită
Andreea Esca are o familie fericită
Foto: Facebook

Nu e genul care să se afişeze în ipostaze intime. Ne-a obişnuit doar cu imaginea ei sobră de la ştiri. De această dată, însă, Andreea Esca a vrut să îşi arate trupul dezgolit la mare, alături de familia ei, din concediul care tocmai s-a încheiat.

Celebra vedetă Andreea Esca, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care arată cât de mult s-a distrat în vacanţă, împreună cu cele mai dragi fiinţe ale ei: soţul, Alexandra Eram, şi copiii, Aris şi Alexia.

În imagine, ştirista e îmbrăcată cu un costum de baie roz,  accesorizat cu ochelari de soare. Silueta vedetei este una de invidiat, iar fiica este,  de asemenea, o adevărată apariţie. Andreea a vrut să imortalizeze momentul în care ea, copiii şi alţi câţiva prieteni făceau o baie cu spumă.

"Vacanţa s-a terminat ! Ne îmbrăcam frumuşel şi mergem către serviciu... Abia aştept să ne revedem. La ora 19... bineînţeles!", a scris Andreea Esca pe Facebook.

esca_si_fata.jpg

Andreea Esca şi copiii fac baie cu spumă
Andreea Esca şi copiii fac baie cu spumă
Foto: Facebook

Esca și Eram reprezintă unul dintre cele mai delicate și mai suave cupluri mondene, amândoi mereu cu zâmbetul pe buze, de fiecare dată fericiți unul în preajma celuilalt. Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, Aris şi Alexia, în vârstă de 9 şi , respectiv, 11 ani.

aris_si_alexia.jpg

Aris şi Alexia
Aris şi Alexia
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1