Andreea Esca îşi răsfaţă familia prin rotaţie

12-13-vedete-2-col-esca-fiu.jpg

Cu fiul Aris a petrecut o vacanţă în doi, în Oman

De luni până vineri o vedem la pupitrul ştirilor PRO TV, de la ora 19.00, însă weekend-ul şi-l dedică exclusiv familiei numeroase.

Andreea Esca (44 de ani) ba chiar a găsit o metodă ideală pentru a-i mulţumi pe toţi cei dragi: le dedică, prin rotaţie, timp special. Astfel, Esca a început cu mama şi cu fiul ei şi a terminat cu soţul şi cu tatăl.

12-13-vedete-1-col-bula-esca-sot.jpg

Cu soţul Alexandre Eram, la o petrecere

 

“N-am fost niciodată în concediu la sfârşit de octombrie, de 25 de ani de când lucrez. Mi-am petrecut iniţial, cu mama, patru zile la munte, la Poiana Braşov. Am făcut sport, am mâncat mai puţin, ne-am plimbat la aer curat”, povesteşte Andreea pe alistmagazine.ro. A urmat o vacanţă în Oman, doar ea şi fiul ei de 13 ani: “Alex (n.r. soţul) nu este angajat, ci angajator, deci nici vorbă de vacanţă, iar Alexia (n.r. - fiica) are 16 ani şi e îndrăgostită. Rezultatul a fost o superbă vacanţă în doi: Aris şi cu mine”.

12-13-vedete-2-col-esca-tata.jpg

Cu tatăl, Dumitru, la Muzeul Astra din Sibiu

Dar iată că i-a venit şi soţului rândul, iar marţea trecută, Andreea şi Alexandre Eram au dănţuit la petrecerea revistei “Glamour”. În weekend, ştirista s-a relaxat alături de tatăl ei, Dumitru, la Sibiu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1