Andreea Esca a împlinit 47 de ani! Iat-o în costum de baie, sexy în pat sau în mijlocul familiei!

andreea-esca-plaja.jpg

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Esca la plajă, alături de soțul ei, Alexandre Eram
Foto: Mihai Ionescu

Andreea Esca împlinește vârsta de 47 de ani joi, 29 august. Cum cea mai cunoscută știristă de la noi a avut dintotdeauna o clauză în contract care-i interzicea să-și schimbe coafura, imaginile cu Andreea altfel decât o știm cu toții de 14 ani încoace sunt o raritate. Am găsit însă ipostaze cu ea de care sigur nu îți mai amintești.

Simpatica Andreea Esca, vedeta-emblemă a stației PRO TV, este foarte activă şi nu stă o clipă locului. Fie că este în redacţia de ştiri, pe teren sau la evenimente monde, ştirista este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un tonus de invidiat. Pe 28 august, cu o zi înainte să împlinească 47 de ani, vedeta a avut o zi plină. A început de dimineaţă, când a fost la lansarea de grilă a Pro TV-ului. A purtat o rochie verde-smarald şi a fost însoţită şi de fiica ei, Alexia. Mai târziu a fugit în redacţie, unde a pregătit jurnalul de la ora 109.00, apoi a mers acasă pentru a se schimba.

andreea-esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca, alături de colegi, la lansarea grilei PRO TV
foto: Gheorghe Chelu

Avea de onorat o invitaţie din partea lui Smiley şi a lui Marius Moga, care au chemat-o la lansarea celui mai nou videoclip al lor, la piesa „Ai grijă de femeia ta”. De data aceasta, Andreea a purtat o salopetă de blugi şi era însoţită de partenerul ei, Alexandre Eram, dar şi de colega de știrile matinale, Andreea Marinescu. Andreea a stat până aproape de miezul nopţii şi a plecat cu câteva minute înainte de aniversare, neapucând să vadă surpriza celor din club, care au publicat pe un ecran mare mesajul „La mulţi ani, Andreea Esca şi Jo”, fiind şi ziua Ioanei Anuţa, ex-X Factor. Puștoaica a împlinit 22 de ani.

 • Andreea Esca, în pat, citind ziarul. Pictorial din revista “The One”
 • Andreea Esca, pictorial superb, în anul 2003. Era însărcinată cu Aris
 • Andreea Esca, fata rea pentru revista “Tabu”
 • Andreea Esca și Soțul Alexandre Eram, contesă și conte la un eveniment cu ștaif, din 2003
 • Andreea Esca, la cules de struguri
 • Andreea Esca și soțul Alexandre Eram, la cumpărături
 • Andreea Esca, la începuturile meseriei
 • Familia Esca-Eram, în vacanță
 • La concertul lui Smiley, la Arenele Romane
 • Maximize

1/9

Ipostaze rare cu Andreea Esca

Andreea Esca se confundă cu imaginea postului de televiziune PRO TV, lansat de Adrian Sârbu în decembrie 1995. Vedeta prezintă dintotdeauna cel mai important jurnal al postului, de la ora 19.00. Dincolo de micul ecran, Andreea este o persoană extrem de efervescentă. Are prieteni în showbiz, merge la chefuri, lansări, concerte. Este nelipsită de pe Litoral, unde se afișează cu naturalețe, în costum de baie, petrecere vacanțe splendide alături de soțul Alexandre Eram și de cei doi copii superbi, pe care îi au împreună, Alexia (18 ani) și Aris (16 ani).

Citește și:

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

Răspunsul genial al Andreei Esca atunci când a fost întrebată de salariu

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

 • andreea esca

  Andreea Esca pare genul de femeie care le face pe toate. Se împarte cu succes între viața de familie și cea profesională și îi mai rămâne timp și pentru propria persoană. Unul dintre secretele succesului prezentatoarei este chiar stilul de viață sănătos care este...cât se poate de variat, potrivit afirmațiilor sale.

 • adrian si lavinia sarbu

  Sâmbătă, 4 mai, într-un club din Capitală a fost petrecere ca în vremurile bune ale high-life-ului autohton, când lumea mondenă reprezenta un miraj pentru mulți. Lavinia Sârbu, prima soție a lui Adrian Sârbu, a împlinit 64 de ani, iar cheful a fost pe măsura notorietății numelui. Impresionant a fost și filmulețul proiectat pe un ecran gigant, realizat de Alma Sârbu, fiica cea mare a sărbătoritei, care a scos din albumul foto al familiei poze nemaivăzute până acum.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1