Andreea Esca, în fața unor întrebări incomode! Ce alege între sex și sport

andreea-esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca a dezvăluit detalii despre viața sa personală
Foto: Facebook

Andreea Esca pare genul de femeie care le face pe toate. Se împarte cu succes între viața de familie și cea profesională și îi mai rămâne timp și pentru propria persoană. Unul dintre secretele succesului prezentatoarei este chiar stilul de viață sănătos care este...cât se poate de variat, potrivit afirmațiilor sale.

Andreea Esca a dezvăluit într-un interviu câteva lucruri mai mult sau mai puțin intime din viața sa personală. Cum emisiunea în care a fost invitată se axează pe stilul de viață, alimentație și sport, Andreea Esca a trebuit să fie sinceră cu moderatoarea și să-i dezvăluie cât este de activă.

Nu a fost însă dificil pentru celebra prezentatoare, întrucât ea a devenit în ultimii ani o fire sportivă care o ajută să stea trează chiar și o zi și o noapte, după cum afirmă chiar ea. Nu face rabat însă de anumite feluri de mâncare, cum ar fi sarmalele, pentru care mărturisește că are o slăbiciune. La capitolul arderii caloriilor, Esca a fost întrebată ce preferă între sex și sport, iar prezentatoarea a răspuns fără rezerve: „Depinde de oră...dimineața sport”.

Andreea Esca nu a scăpat nici de această dată de întrebarea pe care o urăște cel mai mult: „Ce salariu ai?”. Desigur, prezentatoarea a răspuns scurt și elegant: „Nu acela...”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1