Andreea Berecleanu s-a căsătorit în secret! Gabriela Firea a oficiat cununia

berecleanu_sot.jpg

berecleanu sot
Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele
foto: Click!

Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

Vedeta Antenei 1 a făcut pasul cel mare! După mariajul eșuat cu Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu s-a căsătorit din nou. Cea care a făcut pe ofițerul stării civile a fost Gabriela Firea, fosta ei colegă și actualul primar general al Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

firea_berecleanu.jpg

firea berecleanu
Vedeta Antenei 1 și medicul estetician Constantin Stan au fost cununați de Gabriela Firea
foto: Click!

 

Andreea Berecleanu a purtat o rochie albă, simplă, dar accesoriul purtat pe cap a fost vedeta. Prezentatoarea a avut un voal negru, scurt, în stilul anilor '20. Andreea și Constantin plănuiesc să se cunune religios în luna noiembrie a acestui an, conform sursei citate. 

firea.jpg

gabriela firea
Gabriela Firea este cea care a cununat fericitul cuplu
foto: Click!

 

În 2013, Berecleanu anunța divorțul de Andrei Zaharescu, alături de care are doi copii. Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic, care a fost bună prietenă cu Andreea Berecleanu.

andreea_berecleanu_casatorie.jpg

andreea berecleanu casatorie
Andreea Berecleanu și Constantin Stan
foto: Click!
Loading...

Citește și

 • andreea berecleanu slaba dieta

  Este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi şi nu trece aproape niciodată neobservată! Andreea Berecleanu a împlinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescentă. Veselă şi plină de viaţă, prezentatoarea "Observator" se simte bine în pielea ei, mai ales de când a reuşit să dea jos aproape zece kilograme.

 • andreea berecleanu andrei zaharescu

  Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (54 de ani) s-au despărţit în urmă cu doi ani după un mariaj ce a durat 15 ani, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace. Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

 • andreea berecleanu slabit silueta 41 de ani

  Andreea Berecleanu arată senzaţional şi se simte ca o adolescentă. Prezentatoarea de la "Observator" a schimbat de câteva luni măsura la haine şi spune că a luat această decizie dintr-un motiv personal. Deşi mulţi s-au gândit că ştirista vrea să-i fie pe plac medicului estetician, Constantin Stan, cu care are o relaţie de aproape trei ani, se pare că altceva a stat la baza deciziei vedetei tv.

 • Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă faptul că a slăbit foarte mult a atras atenția tuturor. Prezentatoarea tv a reușit să dea jos mai bine de 10 kilograme, în mai puțin de un an.

 • andreea berecleanu

  Este anul schimbărilor pentru Andreea Berecleanu! Nu ne referim aici la cele de ordin profesional şi nici în plan personal, căci vedeta este în continuare gazda "Observatorului" de la Antena 1 şi partenera de viaţă a medicului estetician, Constantin Stan, ci a celor în materie de look. Prezentatoarea nu doar că a slăbit spectaculos, ci a adoptat şi o ănfăţişare care pare să o întinerească.

 • andreea berecleanu legea antifumat

  Știrista de la Antena 1 este una dintre vedetele care susțin Legea Antifumat. Andreea Bereclean (40 de ani) s-a declarat deranjată de fumul din ocaluri unde existau până acum spații destinate fumătorilor și crede că tutunul reprezintă un real pericol pentru sănătate. Ea are prieteni care fumători, dar și un tată care încă nu a scăpat de acest viciu, iar ea, la rândul ei, s-a lăsat de țigări pentru a le da un exemplu copiilor.