Andreea Berecleanu: ”Evit să-mi cicălesc soţul. Cicălelile duc la divorț”

andreea-berecleanu-constantin-stan-sot_2.jpg

Andreea Berecleanu si Constantin Stan
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan merg în vacanţe romantice ori de câte ori au timp
foto: arhivă personală

Andreea Berecleanu (43 de ani) și Constantin Stan (61 de ani) sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 s-au cununat religios. Formează o echipă şi acasă, și la serviciu, unde celebra prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 îl ajută pe medicul estetician cu tot ce ține de partea de comunicare. Astăzi, 6 iunie, am găsit-o pe frumoasa vedetă în clinica soțului ei, din zona Herăstrău, şi am stat de vorbă despre viaţa ei de dincolo de micul ecran.

Click!: Andreea, ușor, ușor ai început să înveți din meseria soțului tău, din tainele chirurgiei estetice. Ești foarte activă, îți place domeniul.

Andreea Berecleanu: Eu stau foarte mult în sală, sunt foarte curioasă, am o ușurință în a vedea toate aceste operații, pentru că și aici este un prag peste care foarte multă lume nu poate trece, dar eu nu am absolut nici o problemă. Asta nu înseamnă că sunt o insensbilă. Mă sensibilizează altfel de lucruri.  Am asistat recent la o operație pe cord deschis, de bypass coronarian, făcută de doctorul Cătălin Badiu, care-mi este văr primar. Mă interesează toate specialitățile, fac asta și pentru site-ul Estetica Premium, dar este și o curiozitate jurnalistică.

Ți-ar fi plăcut să fii medic?

Cred că da pentru că am trăit într-o familie de medici. Absolut toate rudele mele, mai puțin părinții mei, care s-au dus într-o zonă mai tehnică, au avut tangențe cu medicina.

Amândoi aveți câte o clinică...

Eu am o clinică pe care o administrez și care are doar intervenții noninvazive. Este într-o casă veche, foarte frumoasă, din centrul Bucureștiului. Iar aici, în această clinică ultramodernă, cu un design hi-tech, din Herăstrău, cu două săli de operații, vin chirurgi din toată lumea pentru a învăța diferite tehnici ale lui Constantin.

andreea-berecleanu-constantin-stan-sot_1.jpg

Andreea Berecleanu si Constantin Stan
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan sunt împreună de 6 ani
foto: arhivă personală

Ești foarte activă. La cât te-ai trezit? De fapt, spune-ne cum decurge o zi din viața ta și cum vă relaxați?

Mă trezesc la 6.30, ca să-i pregătesc pe copii pentru școală, și termin la ora 11-12 noaptea. Zilele mele nu seamănă între ele. Astăzi, spre exemplu, sunt în clinică, unde soțul meu efectuează două intervenții în premieră, apoi el va pleca la Stockholm. În timpul zilei fac multe lucruri, mă întâlnesc cu diferiți oameni, am interviuri,  nu am cum să am energia scăzută. Timp liber avem, găsim momente în care să ne bucurăm. Dincolo de meseria lor, medicii sunt oameni foarte relaxați, sunt foarte buni dansatori, sunt niște esteți și se îmbracă foarte frumos, au o viață foarte bună, mai ales că își și permit, financiar vorbind.

Care este secretul căsniciei voastre?

Nu este un secret, noi ne trăim viața pur și simplu. Viața noastră de acasă e complet alta față de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioși, suntem foarte atenți, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Eu îl ajut foarte mult pe partea de comunicare, pentru că el e un om de sală, are 3-4 operații pe zi, exisă doar pauza de mese. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună. În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog. Când intră seara pe ușă, singurul lucru pe care îl fac este să-i iau rucsacul foarte greu din spate, îl las să se liniștească, apoi vorbim. Însă nimic despre profesii, ci doar despre chestiuni de-ale noastre, de familie, copii.

Cum vă mai surprindeți romantic?

Sunt gesturi spontane, sunt aceste vacanțe pe care ni le luăm. Avem câteva zile înainte de vacanțe și sunt un adevărat răsfăț. Viața alături de un chirug este interesantă. Trebuie să precizez că nu toți chirurgii au ritmul lui Constantin. De la începutul anului și până acum a avut 300 de operații doar de sâni, fără să le punem la socoteală pe celelalte: rinoplastii, liftinguri. Are nevoie lângă el de un om activ, dar și un om înțelept. E nevoie de răbdare, de încredere și de iubire, căci fără iubire nimic din toate acestea nu mai este valabil.

Vă mai alintați?

Cu siguranță. Dincolo de asprimea jobului și a durității aparente, pe care o are, Constantin e și un om foarte sensibil.

 

Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu

    Doarme cu esteticianul în pat şi ştie că orice moft în materie de defecte fizice poate fi corectat imediat. Chiar dacă are soluţia la îndemână, Andreea Berecleanu (43 de ani) nu cere operaţii în cabinetul soţului Constantin Stan, dar a mărturisit că are mare grijă de pielea ei. Cu ani în urmă, prezentatoarea tv a recurs la mici trucuri estetice chiar la cel care astăzi îi este partener de viaţă.

  • Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.