Andreea Berecleanu, despre modul în care își crește copiii: «Habar nu am dacă psihologii sunt de acord»

andree-berecleanu-1.jpg

Andreea Berecleanu își crește copiii exact așa cum a fost și ea crescută de părinții săi
Foto Instagram

Andreea Berecleanu a dezvăluit că alege să-și crească cei doi copii într-un mod unic, inspirându-se din propria copilărie. Prezentatoarea Observatorului nu le impune celor doi prea multe reguli, ci mai degrabă îi lasă se bucure de această frumoasă perioadă a adolescenței. Vedeta a mărturisit că nu urmează neapărat sfaturile date de „psihologii din ziua de azi” în ceea ce privește modul în care ea alege să-i educe pe Eva și pe Petru.

Prezentatoarea de știri Andreea Berecleanu este o mămică modernă și mândră de cei doi copii ai ei, Eva și Petru. Înainte să fie una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, Andreea a fost, bineînțeles, la rândul ei, copil, și își amintește în prezent cu bucurie de momentele în care mergea cu părinții la petreceri și stătea până târziu.

Andreea Berecleanu nu este o mămică strictă

„Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile, stau negreșit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi. Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce ştiu este că dragostea parinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrănește ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire”, a dezvăluit Andreea Berecleanu pe contul personal de Instagram. 

andreea-berecleanu-petrecere.jpg

Andreea Berecleanu își amintește cu plăcere de perioada copilăriei, în care mergea cu părinții la petreceri
Foto: Instagram

Andreea Berecleanu și-a înscris copiii la o școală britanică

Deși îi lasă pe cei doi să se distreze, știrista de la Antena 1 pune mare preț și pe educația copiilor ei, gândindu-se la viitorul lor. Astfel, Andreea Berecleanu a decis să-i retragă pe Petru și Eva de la școlile de stat și i-a înscris la o școală britanică cu predare în limba engleză. „Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor (..) Săptămâna trecută, am prezentat la Observator ca în manualul de biologie inima apare desenată în partea dreaptă”, își explica Andreea decizia, în urmă cu ceva vreme, pentru Cristinastanciulescu.ro.

andreea-berecleanu-sot.jpg

Andreea Berecleanu este căsătorită ci doctorul Constantin Stan
Foto Instagram
Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu

    Are acasă unul dintre cei mai buni specialişti în estetică, dar Andreea Berecleanu nu este adepta intervenţiilor care presupun schimbări majore. Ştirista de la Antena 1 a mărturisit că nu trebuie să se justifice în faţa nimănui, chiar dacă ar avea vreo operaţie estetică şi că le înţelege pe acele persoane publice care au recunoscut târziu că au suferit mofidicări de ordin fizic. Andreea Bereceleanu este căsătorită cu celebrul estetician, Constantin Stan,.

  • Prezentatoarea de știri Andreea Berecleanu este o mămică modernă și mândră de cei doi copii ai ei, Eva și Petru. La aproape 17 ani, Eva calcă pe urmele mamei sale în ceea ce privește frumusețea, dar și celebritatea. Fiica Andreei a făcut parte recent dintr-o campanie de promovarea a unui cunoscut brand de produse cosmetice, mama ei declarându-se mulțumită de direcția în care evoluează Eva.