Andreea Berecleanu, adevăratul motiv al divorţului de Zaharescu

andreea_berecleanu-andrei_zaharescu_acasa_22_2_5-6-2004_6-46-52_pm_preview.jpg

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe vremea când formau un cuplu
Foto: Arhiva Click

Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorţeze însă în urmă cu doi ani.

Discreţi cu viaţa personală, Andreea şi Andrei nu au vrut să vorbească despre divorţ. Prezentatoarea Observatorului a recunoscut, însă, că nu se mai înţelegeau şi că ea simţea că duce tot greul relaţiei.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea, la Antena Stars. 

Se iubeşte de un an şi jumătate cu doctorul Constantin Stan

andreea_berecleanu_constantin_stan.jpg

Andreea şi medicul Constantin Stan locuiesc împreună din 2013
Foto: Arhiva Click

La scurt timp după vestea bombă a separării, Andreea şi-a refăcut viaţa alături de medicul Constantin Stan. Ştirista a recunoscut că cei doi s-a apropiat treptat, iar doctorul este o persoană caldă, cu care se potriveşte foarte bine.

„Cu siguranţă una dintre calităţile lui este felul în care comunică. Apropiat, cald, un tip de comunicare emoţională reală. Şi potrivirile...", a spus Andreea Berecleanu, citată de „Ok! Magazine”.

Întrebată dacă o oficializare a relaţiei cu actualul partener ar schimba ceva în relaţia lor, ştirista a dat de înţeles că i-ar surâde ideea de a îmbrăca rochia de mireasă, însă nu se grăbeşte să facă acest pas.

„M-am măritat devreme şi a durat 15 ani. Cred că oficializarea ar fi binevenită, mă simt perfect ca femeie măritată, dar şi ca iubită fără acte. Dar nu mă gândesc la asta acum, atât timp cât lucrurile merg ca într-o familie, adică suntem o adevărată familie. Încă de anul trecut locuim cu toţii şi Constantin se implică 100% în creşterea şi educaţia copiilor. De multe ori, vor să meargă nu­mai cu el în weekend. Se bat pentru atenţia lui, cu atât mai mult fiindcă le lipseşte, el ajungând seara destul de târziu, după operaţii", a mai spus Andreea Berecleanu, pentru „Ok! Magazine”.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea berecleanu constantin stan relatie oficializare nunta planuri copii familie

    Vestea divorţului Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu cădea ca un trăsnet în rânsul apropiaţilor lor în primăvara anului trecut când au făcut acest pas în mare secret. Tot atunci, ştirista începuse să se afişeze la braţul altui bărbat, la fel de cunoscut ca fostul soţ, medicul estetician Constantin Stan. După mai bine de un an de relaţie, vedeta nu spune nu unui nou mariaj, dar recunoaşte că se simte bine şi ca iubită fără acte.

  • Copiii sunt cei mai afectaţi de un divorţ, însă Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au avut grijă ca Eva şi Petru să nu sufere când mariajul lor de 15 ani a luat sfârşit.

  • Divorţul dintre Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu a lăsat urme pe chipul şi în sufletul purtătorului de cuvânt al Guvernului. După un mariaj de 15 ani, încheiat printr-o separare la care nimeni nu se aştepta, Andrei Zaharescu a făcut primele declaraţii. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1