Andreea Bănică, taxată dur pentru cea mai sexy poză. "Mi-am schimbat părerea despre tine"

andreea.jpg

andreea banica
Andreea Bănică are mare grijă de silueta ei
Foto: arhivă personală

Conturile de socializare ale Andreei Bănică s-au umplut în ultima vreme de fotografii incendiare publicate chiar de solistă. După imaginea în care cântăreaţa apare goală în cadă, a urmat recent o alta, poză care i-a împărţit pe fanii blondinei în două. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul ce îi lasă la vedere posteriorul.

Marea o inspiră pe Andreea Bănică (40 de ani) să fie darnică cu ipostazele fierbinţi în care apare chiar ea. Solista este deja la o doua fortografie incendiară de la începutul anului pe care o face cadou publicului pe conturile ei de socializare.

andreea-banica-nud-maldive.jpg

Andreea Bănică a pozat nud în vacanța din Maldive
Foto Instagram

Dacă în 2001, vedeta poza dezbrăcată în Playboy contra unui onorariu consistent, iată că la 18 ani distanţă, Andreea Bănică oferă imagini de infarct fără să ceară nimic în schimb, în afară de aprecieri. Din păcate, cântăreaţa nu s-a ales numai cu laude după ultima imagine publicată, ci şi cu comentarii în care este trasă de urechi.

andreea_banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică, într-o ipostază fierbinte, în vacanţă
Foto: arhivă personală

"Nu comentez pozele persoanelor publice în general. Cele care îmi plac au follow pe Instagram şi le urmăresc cu drag. Ai fost una dintre ele, dar cu această poză mi-am schimbat total părerea despre tine. Păcat! Ai o vârstă, o carieră frumoasă, esti o femeie de succes şi nu îmi pot imagina de ce ai simţit nevoia să decazi atât de tare postând poza aceasta. Dezamăgitor este puţin spus!", aşa sună doar unul dintre mesajele de la fani, care i-au mai sugerat Andreei să şteragă poza pentru că nu-i face cinste, fiind acum mămica a doi copii. vedeta este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea. Cuplul are doi copii,  Sofia (8 ani) și Noah (1 an).

Andreea Bănică a pozat goală la 22 de ani      

În trecut, solista trupei Exotic, Andreea Bănică făcea furori în Playboy. Pe vremea când a pozat goală, cântăreața avea doar 22 de ani, însă ea este exemplul cel mai bun că o dietă echilibrată și un abonament la sala de sport te pot ajuta să fentezi trecerea timpului. Andreea a  primit mii de aprecieri și mesaje laudative, referitoare la fizicul ei de invidiat şi în 2019, dar iată că poziţia provocatoare în care pozează nu este pe gustul unor admiratori, care i-au lăsat mesaje ce probabil că au pus-o pe gânduri. 

 

Citeşte şi:

 

Andreea Bănică și soțul, surprinși în timp ce făceau dragoste în mașină

Andreea Bănică, despre scandalul dintre Alex Velea și soțul ei: «Sunt o grămadă de dedesubturi»

 

Loading...

Citește și