Andreea Bănică spune adevărul despre Blondy şi Exotic

8-vedete-foto-4-4-col.jpg

Aşa arătau la debut în 2001, Andrea Bănică şi Cristina Rus. Blondy s-a destrămat în 2005
Citeste tot despre: 

Cine le poate uita pe fetele de la Blondy? N-ai cum, mai ales că ambele soliste, Andreea Bănică şi Cristina Rus, sunt încă prezente în showbiz. Andreea nu s-a lăsat de meserie, cântă solo, are o familie superbă şi se menţine în topuri. Solista ne-a povestit cum a fost viaţa după Exotic, prima ei trupă, şi Blondy, următoarea, dar şi cum a reunit cele două formaţii într-un concert special.

Andreea Bănică (40 de ani) a debutat în 1999, în trupa Exotic, alături de Julia Jianu şi Claudia Pătrăşcanu, însă cele mai multe hit-uri le-a lansat împreună cu Cristina Rus (37 de ani), în Blondy.

8-vedete-foto-1-2-col.jpg

Andreea şi Cristina s-au întâlnit recent la un eveniment

„Eram în Exotic când m-a sunat un compozitor care lucra cu Cristina Rus, pe vremea aceea, şi care mi-a propus să înregistrăm o piesă împreună cu ea. Am refuzat, însă după ce am pozat pentru Playboy am văzut cum colegele mele (Claudia şi Julia) erau cam supărate pentru că am făcut acel pas şi atunci am zis să fac piesa cu Cristina. La început ne-am simţit bine şi ne era bine împreună”, ne-a povestit Andreea Bănică.

8-vedete-foto-2-2-col.jpg

Dragoş Bîlteanu, soţul Cristinei Rus şi micuţul Dragoş jr.

Noua trupă s-a născut în 2001 şi a rezistat până în 2005. „Eu filmam pentru «Folclorul contraatacă», la Antena 1, şi atunci Cristina cred că îşi dorea şi ea o carieră în TV şi a decis să plece din trupă, probabil crezând că e neglijată. Eu am continuat să cânt singură, deşi mi-a plăcut întotdeauna să fiu pe scenă, să am colege cântăreţe sau dansatoare alături de mine. Şi uite că Dumnezeu a făcut să cânt solo şi tot aşa să rămân şi acum. Cu Cristina vorbesc din când în când, fiecare e cu familia şi cu problemele ei, însă mi-ar plăcea să ne vedem mai des, să avem timp şi pentru noi”, ne-a mai spus Andreea.

8-vedete-foto-3-2-col.jpg

Andreea Bănică şi familia ei superbă

Întrebată dacă nu-şi doreşte să se reunească pe scenă cu fostele colege de trupă, solista ne-a spus că acest lucru s-a întâmplat deja. Andreea ne-a povestit că în urmă cu 2 ani a reşit să reunească Exotic şi Blondy. „Am avut concert la «Berăria H» şi mi-am invitat fostele colege din trupele în care am cântat. Nu prea am timp de revederi, mă împart între familie şi carieră, şedinţe foto, emisiuni şi concerte. Sunt cu copiii non-stop, iar atunci când am concerte îi las cu cineva şi revin în cel mai scurt timp acasă”, ne-a spus Andreea, care pregăteşte pentru următoarea perioadă o surpriză muzicală.

8-vedete-2-col-exotic-pune-o-jos-pe-poza-mare.jpg

Julia, Andreea şi Claudia, în trupa Exotic

„Am filmat un videoclip nou şi îl vom lansa în curând. Este o piesă frumoasă, care sper să vă placă”, ne-a mai spus Andreea, care de 23 de ani îşi împarte viaţa cu impresarul ei, Lucian Mitrea. Au împreună doi copii superbi, Sofia (9 ani) şi Noah (un an şi 10 luni).

Cristina Rus a decis să nu mai cânte şi să se dedice familiei. În 2009 s-a căsătorit cu milionarul Dragoş Bîlteanu, căruia i-a dăruit doi copii: pe Dragoş junior, în vârstă de 8 ani şi 3 luni, şi pe Cristina Maria, care anul viitor, în februarie, va împlini 5 ani.

Loading...