Andreea Bănică și soțul ei au revenit în locul unde s-au sărutat pentru prima oară!

andreea_si_lucian_tineri.jpg

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt împreună de la 16 ani
Citeste tot despre: 

Cântăreața Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitea, s-au retras la vila lor din Eforie Sud, pentru câteva zile. Cei doi s-au plimbat pe faleză, amintindu-și de începuturile romantice ale relației lor, de acum 24 de ani.

Andreea Bănică (40 ani) și impresarul Lucian Mitrea se cunosc de când aveau 16 ani. Ea nu a uitat de primele lor întâlniri și nici de emoţia trăită în acele momente cu adevărat speciale, când se sărutau la malul mării:.”Ne întoarcem cu drag în locurile în care obișnuiam să ne plimbăm când ne-am cunoscut”, a scris cântăreața în dreptul fotografiei cu ei doi.

S-au căsătorit în 2008, după 15 ani de iubire. Andreea și Lucian s-au prezentat în fața ofițerului stării civile într-o frumoasa zi de iunie, chiar în ziua în care artista împlinea 30 de ani. “Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci”, a scris solista, pe blogul ei.

Lucian i-a suflat-o pe Andreea, vărului său: ”A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndrăgostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine? Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, a mai povestit Andreea Bănică pe blogul personal.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1