Andreea Bănică s-a filmat fără machiaj pe rețelele sociale. Ce sfaturi le-a dat femeilor

andreea.jpg

Andreea Bănică a fost apreciată de fani că a avut curajul de a se filma fără machiaj pe față
Foto Instagram

Andreea Bănică s-a filmat pe rețelele de socializare și le-a arătat tuturor cum arată fără machiaj. Artista nu a avut nicio problemă să se lase fotografiată nemachiată, iar prietenii virtuali i-au apreciat naturalețea.

Andreea Bănică s-a filmat în timpul unui tratament facial pe care l-a recomandat pe rețelele de socializare, și a ales să nu se machieze, pentru a fi un exemplu pentru toate femeile din România.

andreeea_banica.jpg

Andreea Bănică s-a filmat pe rețăelele de socializsare fără machiaj pe față
Foto Instagram

"V-am promis că atunci când descopăr terapii bune pentru tenul nostru revin cu materiale pentru voi. După concertul de aseară de la Buzău, nu m-am odihnit suficient, tenul meu este puţin obosit, aşa că am nevoie de hidratare, luminozitate, tratare riduri fine, stimulent pentru colagen şi elastină. Fetelor, ce spuneţi? Sună bine, nu? " a fost mesajul Andreei Banică de pe Instagram.

De curând, Andreea Bănică a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a dat sfaturi femeilor care își doresc să afle cum pot avea un ten curat și sănătos.

„Pielea noastră, în general, are nevoie de multă îngrijire și hidratare. pentru strălucirea pielii vă recomand să beți multă apă, deși recunosc că eu nu prea reușesc să fac asta. Multe fructe, legume din care să vă luați vitamine și nu uitați să fiți mai optimiste, mai pozitive, mai bune și tolerante cu cei din jur, pentru că atunci când avem un suflet frumos, suntem frumoase și pe exterior”, a explicat Andreea Bănică, pe blogul personal. 

loading...
Loading...

Citește și

  • vedete, plaja, Andreea Bănică, Adina Halas, Elena Gheorghe, Dana Rogoz, Maria Grigoriu, Adelina Pestriţu, Alexandra Stan

    După o iarnă lungă şi o primăvară cu 20 de grade, vedetele abia au aşteptat debutul verii, pentru a-şi scoate din dulapuri costumele de baie. Nu au descins încă pe litoralul românesc, ci au plecat care pe unde au putut, în străinătate. Uite ce fotografii frumoase au pus pe reţelele sociale, spre încântarea fanilor!

  • andreea banica,

    Cântăreața Andreea Bănică este o mămică și o soție împlinită, afișând mereu un zâmbet larg, cu care reușește să ascundă orice neplăcere cu care s-ar fi confruntat de-a lungul timpului. Artista a vorbit despre copilăria sa și despre relația „rece” pe care a avut-o cu părinții ei.