Andreea Bănică, în rochie de 160 de lei și cizme de peste 1000 de euro. Cum arată look-ul care i-a lăsat sutienul la vedere

andreea-banica.jpg

andreea banica in costum de baie
Andreea Bănică este mândră de atuurile ei fizice
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Vedeta de 43 de ani nu lipsește nici din mall-uri, acolo de unde își achiziționează piese care se pot încadra și în bugetele oamenilor simpli. Așa se face că, recent, Andreea Bănică a încălțat cizme cu toc și imprimeu de lanțuri aurii, marca Versace, care se vând cu peste 1000 de euro, pe care le-a combinat cu o rochie-sacou de doar 160 de lei, care i-a lăsat la vedere bustul impresionant.

rochie-sacou-andreea-banica.png

rochie-sacou
Rochia-sacou purtată de Andreea Bănică, redusă de la 229 de lei la 159
Foto: captură

Nu prețul contează pentru blondă, ci felul în care se simte în piesele pe care le poartă. În poza cu pricina, pe care a pus-o pe Instagram, toți ochii au fost furați de decolteul generos și natural al blondei. Nu a mai contat nici măcar că s-a pozat în fața unui bolid de peste 100.000 de euro. 

"Nu lăsa pe nimeni să îți spună să te mulțumești cu puțin! Meriți mai mult", a scris Andreea Bănică în dreptul instantaneului din fața casei sale, semn că acesta este unul dintre motto-urile sale.

Are sau nu Andreea Bănică operații estetice?

Mulți o laudă pe Andreea Bănică pentru cât de bine arată. S-a spus că ar avea operații estetice, însă artista a fost mereu fermă din acest punct de vedere: nu are! În luna iunie a acestui ani, blonda sexy a fost supusă unei intervenții la nas pentru a corecta o deviație de sept.

În urmă cu doi ani, Andreea a fost invitată în emisiunea redacției Click! unde a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește presupusele intervenții chirurgicale de înfrumusețare. Vedeya a fost acuzată de multe ori că și-a ”lucrat” corpul și altfel decât la sală, dar, culmea, nu aluziile că și-ar fi pus silicoane sau și-ar fi îndreptat picioarele au durut-o cel mai mult, ci întrebarea dacă poartă cumva lentile de contact.

"”De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a tranșat chestiunea Andreea, la acel moment.

Și sânii voluptuoși, și talia de viespe, și picioarele impecabile? E simplu, de la pozele de acum 11 ani din revista Playboy, corpul Andreei s-a schimbat, așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor care se maturizează și, mai ales, trec prin experiența sarcinii. ”N-am silicoane în sâni, n-am în fese. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, mai spunea Andreea. Iată că acum a făcut o rinoplastie pentru a scăpa de problema care o deranja.

Recunoaște că este foarte atetă la silueta ei și că frecventează clinici de înfrumusețare, că face sport și că mănâncă sănătos, dar și că Mama Natură a fost generoasă cu ea.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5