Andreea Bănică, lovită de depresia post-natală: „Îmi doream să o am pe mama alături”

andreea-banica-main.jpg

andreea banica tinuta eleganta
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit, într-o postare pe blogul personal, că s-a luptat cu depresia, după cele două naşteri pe care le-a avut.

Cântăreaţa, care va prezenta show-ul „Provocarea starurilor“ de la TVR 1, a povestit că s-a simţit neajutorată şi „ar fi dat orice“ să o poată avea alături pe mama ei, care a murit în urmă cu câţiva ani.  

„Pe Sofia am născut-o prin cezariană, la 38 de săptămâni şi a fost perfect sănătoasă. Am făcut depresie când am ajuns cu ea acasă, pentru că îmi doream să o am pe mama alături şi mă gândeam că aş fi dat orice să o am, să mă ajute, să mă sfătuiască, să mă îmbrăţişeze şi să mă încurajeze. A fost o perioadă de vreo două săptămâni, timp în care mi se părea că nici câinele, Nino (care în prezent are 11 ani) nu mă mai iubeşte (…). Mi-a fost greu cu alăptarea, nu prea ştiam mai nimic, pentru că în România prea puţin se face educaţie în acest sens“.

Artista a povestit că ceea ce a făcut-o să treacă peste acea perioadă a fost chiar revenirea pe scenă. 

„Mi-am revenit mai greu şi am urcat pe scenă la trei luni după naştere, nepregătită şi gâfâind toată, dar mi-a prins bine că m-a scuturat puţin şi mi-am dat seama că trebuie să revin la meseria mea, pe care o iubesc nespus…“.

Andreea Bănică  mărturisit şi faptul că, în urma sarcinii,  a rămas şi cu probleme de sănătate. „Nu am slăbit foarte repede, ci tot normal, cum m-am şi îngrăşat, însă mai greu ca la a doua sarcină. După această sarcină m-am ales cu un microprolactinom pe hipofiză pentru care iau şi astăzi tratament…“.

Andreea Bănică şi-a pierdut ambii părinţi în urmă cu câţiva ani. În 2001, tatăl artistei a decedat în urma unui accident rutier, iar mama cânăreţei a murit în 2003, din cauza cancerului. 

 

Loading...

Citește și