Andreea Bănică e sexy-mama, în costum de baie, la malul mării

a112_6.jpg

Andreea Bănică se află în vacanță la Eforie Nord

Andreea Bănică arată impecabil la 41 de ani, dovadă stând și fotografia realizată, zilele trecute, pe malul Mării Negre.

Vedeta pozează fără inhibiții în costum de baie și își expune nurii, chiar dacă are doi copii, pe Sofia (10 ani) și pe Andrei Noah (2 ani și 9 luni). Ea a revenit, în perioada verii, la Eforie Nord, unde deține o vilă superbă.

”Aici m-am născut, deci iubesc să fiu acasă!”, a scris Andreea în dreptul fotografiei.  În plus, Andreea Bănică a realizat și un filmuleț, tot de pe plajă, în timp ce se plimbă pe nisipul fierbinte.

a212_6.jpg

Solista de top are un trup de invidiat, la 41 de ani

 

Blondina a reușit, cu aceste postări, să adune un munte de mesaje laudative. Mulți o felicită pentru felul în care arată, iar alții îi cer rețeta-minune cu care reușește să fenteze trecerea timpului.

Andreea Bănică este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea din 2008, însă povestea lor de dragoste a debutat în urmă cu 23 de ani.

Cei doi au amintiri frumoase de la malul mării, căci aici s-au sărutat pentru prima oară, sub clar de lună, episod romantic pe care ei îl reamintesc, în toate interviurile.

Loading...

Citește și