Andreea Bălan, vacanță romantică cu Tiberiu Argint. George Burcea, în izolare cu Viviana Sposub

colaj.jpg

Atât Andreea Bălan, cât și George Burcea, s-au „refugiat” în brațele noilor parteneri
Foto: Colaj Click!

Deși încă nu au divorțat în mod legal, foștii parteneri Andreea Bălan și George Burcea se consolează în brațele noilor lor iubiți, cu care se afișează deja în public, fără vreo reținere.

Totuși, în ceea ce-i privește pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint, cei doi nu au confirmat încă relația, cu toate că aceștia au fost surprinși adesea unul în compania celuilalt, în ipostaze tandre.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță romantică în Lisabona

Mai mult decât atât, noul cuplu iubește să călătorească împreună, iar acum, îndrăgostiții au mai bifat încă o vacanță. Cei doi au încărcat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din Lisabona, destinația aleasă pentru această vacanță împreună. Deși este evident pentru toată lumea că sunt împreună în vacanță, Andreea și Tiberiu nu au pubicat încă imagini în care să apară amândoi, din frumoasa locație.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Inconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac sa râzi și vei fi mereu doar un zambet ”, a scris Andreea în dreptul fotografiilor sale.

George Burcea e în izolare cu Viviana Sposub

În timp ce Andreea Bălan se află în vacanță alături de iubitul său, George Burcea și Viviana Sposub se află în izolare, după ce au fost testați pozitiv, amândoi, cu coronavirus. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii „Ferma”, unde au și împărtășit câteva săruturi pasionale și de atunci se pare că au decis să rămână împreună. Actorul George Burcea a publicat în mediul online o poză în care apare Viviana Sposub privind un apus de pe acoperiș. 

burcea-sposub.jpg

George Burcea și Viviana Sposub, în izolare împreună
Foto: Arhivă personală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1