Andreea Bălan se pregătește să nască. Ce își pune în bagajul de maternitate

andreea_balan_fetita.jpg

andreea balan fetita
Andreea Bălan și prima ei fetiță abia așteaptă să o întâlnească pe beblușa Clara Maria
Foto: captură video

În doar o săptămână, Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară. Artista a aduce pe lume a doua sa fetiță și a lui George Burcea, pe care au hotărât să o boteze Carla Maria. De când s-a retras de pe scenă pentru a se pregăti de naștere, artista are timp să-și țină fanii la curent cu toate detaliile din viața personală, mai ales că cei care o urmăresc sunt foarte curioși de cum se pregătește aceasta de marea întâlnire cu bebelușa.

Pentru că subiectul maternității este intens dezbătut, Andreea Bălan a hotărât să filmeze un clip în care să le arate viitoarelor mămici ce își pune în bagajul cu care va merge la spital când va veni momentul să o aducă pe lume pe Carla Maria. Din experiența anterioară, blondina a mărturisit că nu va mai lua la fel de multe lucruri ca prima oară, căci la linica privată la care va naște va găsi toate cele necesare atât pentru ea, cât și pentru copil.

"Acum mi-am luat o valijoară mititică. Am o pungă cu centuri. Dragi mămici, la câteva ore după ce am născut, înainte să mă dau jos din pat, mi-am pus o centură, am stat cu ea timp de o lună jumate și m-a ajutat foarte mult. Uterul meu s-a strâns repede, cam într-o lună-o lună jumate. De obicei, se spune că uterul se reface tot cam în 9 luni, în cât s-a format fătul. Centurile ajută și la nașterea naturală, și la cezariană. În vreo două luni, burtica s-a retras. Evident că mai rămâne un strat de grăsime care dispare cu sport, cu regim. Mai am în bagaj sutiene de alăptat, budigăi, mai am o chestie care poate fi răcită și pusă pe operație. Și cam atât. Mai am trusa de noapte, în care am lucruri specifice pentru oricând plec în deplasare: șervețele demachiante, șampon, balsam, toate în miniatură, ochelari de noapte, dopuri de urechi, pastă de dinți, periuță, demachiant, melatonină, dar și trusa de machiaj: farduri, pudre, creioane, rujuri, rimel, că trebuie să arătăm bine, mai ales că vine multă lume în vizită", a mărturisit Andreea în cel mai recent vlog de pe canalul său de YouTube.

De asemenea, solista a spus că va continua să ia vitaminele pe care le-a luat în timpul sarcinii și care au ajutat-o să nu piardă mult păr. Din fericire pentru ea, chiar dacă s-a îngrășat 11-12 kilograme, nu s-a confruntat cu vergeturi.

Loading...

Citește și

  • andreea balan george burcea

    Andreea Bălan este pe ultima sută de metri cu sarcina. Solista a intrat deja în luna a noua și se confruntă cu niște insomnii îngrozitoare. Doarme doar două-trei ore pe noapte, iar dimineața, de la prima oră, fetița ei se arată deja dornică de a-și începe ziua și de a se juca și învăța. În ceea ce privește cel de-al doilea bebe, după lungi discuții cu soțul George Burcea, Andreea a decis cum se va numi a doua lor fetiță.

  • Aflată în ultimele două luni de sarcină, cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani), jurată la show-ul „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a intrat în concediu prenatal. De ziua soţului ei, actorul George Burcea (30 de ani), ea a serbat la un restaurant asiatic din zona Dorobanţi.