Andreea Bălan s-a întors în sala de dans, după cele patru operații suferite. Ce bine arată vedeta!

andreea-balan-sala-de-dans1.jpg

Andreea Bălan s-a întors în sala de repetiții, după operațiile suferite recent
Foto Instagram

Andreea Bălan a publicat în mediul online câteva imagini cu care a reușit să își bucure admiratorii. Vedeta s-a întors în sala de dans, alături de echipa ei, și este toată numai un zâmbet, semn că se simte bine, iar recuperarea postoperatorie se desfășoară exact așa cum ar trebui. Iată imaginile!

Andreea Bălan a trecut peste perioada critică prin care a fost nevoită să treacă după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea. Îndrăgita artistă se concentrează în prezent asupra carierei sale, chiar dacă nu are voie momentan să facă prea mult efort, aflându-se în continuare în stadiul de recuperare, după cele patru operații suferite. 

Andreea Bălan, din nou în sala de dans după operațiile suferite

Andreea a revenit în sala de repetiții alături de echipa ei și arată foarte bine în costumul de antrenament, chiar dacă pentru moment artista nu se află acolo pentru a dansa ea, ci pentru a-și coordona colegii, care așteaptă cu nerăbdare să urce din nou pe scenă. Până va putea și vedeta să se dezălănțuie în sala de dans așa cum o făcea înainte mai durează însă, dar ideea că s-a reîntors la ceea ce iubește, alături de trupa ei de dans, o face pe artistă să adopte o atitudine optimistă, așa cum și-a obișnuit admiratorii. 

andreea-balan-sala-de-dans2.jpg

Andreea Bălan și-a revăzut echipa de dans
Foto Instagram

„Hei dragilor, am intrat în sala de repetiții cu echipa mea minunată.  Ne pregătim de vară! Eu deocamdată sunt mai mult cu privitul, ei dansează în mega forță, dar mă simt bine si abia aștept să dansez și eu”, a transmis vedeta prin intermediul rețelelor de socializare. 
Andreea Bălan a întâmpinat recent complicații, la începutul lunii martie, în timpul operației de cezariană prin care a adus-o pe lume pe micuța Clara Maria, a doua fetiță pe care artista o are alături de partenerul ei de viață, actorul George Burcea. Ulterior, medicii au mai descoperit câteva nereguli, artista fiind din nou operată și internată în spital, departe de familie. 

andreea-balan3.jpg

Andreea arată și se simte bine în prezent
Foto Instagram

Vedeta nu se mai gândește la ghinionul care a urmărit-o și privește înainte, recuperându-se frumos în prezent, gândindu-se deja cum să facă să organizeze mai repede botezul micuței care a venit pe lume. Aceasta arată atât de bine și și-a menținut silueta de invidiat, mai că ai zice că nu a trecut de curând printr-o naștere. 

„Botezul va fi în septembrie. Face 6 luni. Să stea și ea 6 luni… Așa am făcut și cu Ella. Nu avem superstiții. Un botez necesită organizare. Să-mi iau timp să mă vindec, apoi să mă ocup de organizare. Nu e așa simplu un botez. Durează… Până în septembrie. Mai vreau să filmez și eu un videoclip. Dacă se poate să fie un botez mare...”, a explicat Andreea Bălan recent, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

andreea-balan-fetita.jpg

Andreea, hrănindu-și micuța
Foto Instagram

 

 

 

Loading...

Citește și