Andreea Bălan: «Nu mai suntem împreună». Mesajul solistei despre relația cu soțul George Burcea

andreea-balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan, doar poze fără zâmbet
foto: Tibi Clenci

Andreea Bălan divorțează! Este titlul care, de mai bine de o săptămână, face înconjurul presei. Iar dacă inițial motivele au fost incerte, iată că acum se știe ce a dus spre ruptură în cuplul George Burcea - Andreea Bălan. După ce Click! a anunțat că actorul a fost prins drogat la volan și că Andreea este decisă să divorțeze, solista le-a scris și ea fanilor virtuali un mesaj scurt, dar extrem de trist.

De mai bine o săptămână, de când familia ei e în centrul atenției, Andreea Bălan (35 de ani) pune pe Instagram câte o poză în care are o mină tristă, însoțită de câte un mesaj. Un citat, o vorbă de duh, o cugetare, toate având însă legătură cu starea ei extrem de tristă. Cea mai recentă postare vorbește de la sine despre cât de mult suferă Andreea, dar și despre cum se motivează: “Let it hurt, let it bleed, let it heal and let it go” (Lasă să doară, lasă să sângereze, lasă să se vindece, lasă în urmă). Comentariile fanilor au fost cu sutele, însă unul i-a atras atenția solistei în mod special: “Andreea, nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o singură declarație, scurtă și la obiect: «Suntem împreună, nu divorțăm»....”. Imediat a venit și răspunsul Andreei, care nu mai lasă loc de interpretări: “Nu suntem împreună”.

88189351_1112302309114492_1935235340713328640_n.jpg

Andreea Bălan spune negru pe alb
Foto: Instagram

George Burcea nu mai locuiește în vila conjugală

La o zi după ce Click! a apublicat informația că George Burcea a fost prins la volan, sub influența substanțelor psihoactive, am obținut și informații despre cee ace se întâmplă cu adevărat în cuplul Andreea Bălan  - George Burcea. Se pare că Andreea Bălan a aflat recent de viciile soțului ei, George Burcea, lucru care a deranjat-o extrem de mult.

andreea-balan-george-burcea-cununie.jpg

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cununia civilă în august 2019
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017

Andreea Bălan se confrunta deja cu niște probleme în cuplu, iar faptul că acum a ieșit la iveală că soțul ei, George Burcea, ar fi consumator de cocaină i-a pus capac. Problemele ar fi intervenit între ei chiar din timpul vacanței petrecută cu familia în Mauritius. Andreea Bălan este însă o femeie puternică și a știut mereu ce vrea, așa că atunci când a văzut că ar exista probleme în căsnicia ei, ar fi pus piciorul în prag. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună în vila solistei din Băneasa, sunt ca și despărțiți acum, iar Andreea Bălan încearcă să țină situația sub control și să își protejeze fetițele.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

EXCLUSIV! Soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Testat de polițiști, George Burcea a ieșit pozitiv la cocaină

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1