Andreea Bălan, la un pas de septicemie. Artista, internată de urgență în spital

andreea-balan.png

andreea balan portret
Andreea Bălan a fost internată de urgență în spital în noaptea de luni spre marți
foto: arhiva personală/Instagram

Momente dramatice pentru Andreea Bălan. În noaptea de luni spre marți, artista s-a dus singură la un spital privat din Capitală, chinuită de niște dureri abdominale. Medicii au stabilizat-o, dar se pare că Andreea a fost la un pas de septicemie (infecție generalizată), lucru confirmat pentru Click! de surse din apropierea solistei.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce, transmite Cancan. Este vorba despre spitalul privat unde Andreea a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei și unde a intrat în stop cardio-respirator imediat după operația de cezariană. Medicii au salvat-o atunci dintr-o situație extrem de dificilă, așa că nu e de mirare că solista a ales același spital când a simțit că nu mai poate face față durerilor care o chinuiau.

Surse din apropierea solistei au confirmat pentru Click! că Andreea a juns la spital și că starea ei de sănătate nu este deloc bună în acest moment, iar medicii sunt pregătiți să intervină oricând chirurgical.

De obicei foarte activă pe rețelele sociale, Andreea nu a mai postat nimic de câteva ore bune, ultimul ei mesaj fiind cu dublu înțeles: ”Viața îți dă cât poți duce”.

Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator după a doua naștere

Anul trecut, la începutul unii martie, Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță prin cezariană, iar în timpul intervenției a făcut un stop cardio-respirator. Medicul Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe artistă, a explicat ce s-a întâmplat. "Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat", a declarat dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrică-ginecologie, care a făcut parte din echipa medicală.

Citește și:

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac la 34 de ani. Medicii au două explicaţii

Andreea Bălan, operată din nou de urgență. Hemoragie şi complicaţii după cezariană

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan

    Andreea Bălan (34 de ani) se recuperează după a doua naştere şi este mult mai atentă la programul pe care îl are. Medicii i-au recomandat, pe lângă tratament, să se odihnească mai mult şi să nu facă efort intens. Este de înţeles că trebuie să se protejeze având în vedere că la scurt timp după operaţia de cezariană de acum două săptîmâni a intrat în stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice.

  • Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță, luni, 4 martie. Vedeta a trecut prin clipe grele în timpul operației de cezariană, atunci când a făcut stop cardio-respirator. Alături de ea se află și soțul ei, care i-a fost aproape în fiecare moment pe timpul sarcinii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1