Andreea Antonescu, probleme cu silicoanele la “Splash! Vedete la apă!”: "Mă doare de mor”. Solista a avut nevoie de medic

andreea-antonescu-main.png

Andreea Antonescu, probleme la "Splash! Vedete la apă"
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Antonescu (38 de ani) se întoarce, după șase ani, la “Splash! Vedetela apă”. Andreea se află deja la Bacău, unde a început antrenamentele la Bazinul Olimpic de înot. Dacă în prima zi săriturile au mers ca unse, astăzi, joi, Andreea a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Solista, care are implanturi cu silicon, a acuzat dureri atroce căci, în urma săriturilor, implanturile ei au avut de suferit la contactul cu apa. „Acel moment când te anventurezi foarte tare în prima zi și a doua zi, de la prima oră, ajungi pe mâna medicului. Mă doare de mor, dar pot să mai sar”, a anunțat solista, într-un Instastory, arătând cum medicul o palpează în zona bustului. "Doare aici, nu?", o întreabă doctorul. "Da, rău!", răspunde Andreea.

andreea-antonescu.jpg

Medicul i-a palpat zona bustului
foto: Instagram

Solista nu știe să înoate, dar a sărit de la 10 metri!

Andreea Antonescu a acceptat să concureze din nou la “Splash! Vedete la apă”, chiar dacă nu a învățat nici până acum să înoate, după cum am văzut și la cel mai recent Survivor, unde a fost concurentă. “Nici data trecută nu am știut să înot și am avut curajul să sar atunci de la 10 metri. Nici acum nu știu să înot! M-am stricat odată cu trecerea anilor și mă întreb cum am putut să sar eu de două ori, de la 10 metri”, a mai spus solista, pe Instagram. Spre deosebire de “Survivor România”, Andreea a renunțat de data aceasta la lentilele de contact.”Le-am dat jos! Mi-a fost frică să nu le pierd prin apă! Toată lumea mi-a zis că-mi stă mai bine cu ochii mei negri, decât cu lentilele albastre, dar ele sunt și de vedere. La bazin însă mă avantajează să nu văd foarte bine de la ce înălțime voi sări. Mi-a intrat apă peste tot, dar e bine. Vreau să încerc chestii noi. Încearcă de fapt oamenii ăștia să mă învețe să înot cu forța. Nu mai sare nimeni după mine în apă să mă salveze. În ultimul moment mai vine câte unul, când dau cu ochii de moarte, și mă scoate la suprafață”, a mai spus solista, într-un alt Instastory.

andreea-tonciu.jpg

Andreea Tonciu se află și ea printre concurente
foto: Instagram

Andreea Tonciu, printre noile concurente

Din echipă cu Andreea Antonescu mai fac parte Maria Popovici, Răzvan Babană, dar și Andreea Tonciu, care și-a făcut și ea apariția la Bazinul Olimpic din Bacău. “Splash! Vedete la apă” debutează la finalul săptămânii viitoare. Emisiunea va fi în weekend, la Antena 1. Primele ediţii vor fi difuzate în zilele de 13 şi 14 august, adică vineri (de la 20:30) şi sâmbătă (de la 20:00).

Citește și:

Alina Pușcaș, concurentă la "Splash! Vedete la apă". Ce alte VIP-uri se antrenează deja la bazinul olimpic din Bacău
„Splash! Vedete la apă” se întoarce la Antena 1! Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă emisiunea

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul