Andreea Antonescu, în prag de divorţ?

12-13-vedete-3.jpg

Andreea şi Traian Spak s-au căsătorit în 2011

După şase ani petrecuţi în SUA, alături de soţul Traian Spak, Andreea Antonescu (36 de ani) a revenit anul trecut în ţară cu fiica lor, Sienna (8 ani), şi e gata să divorţeze după opt ani de mariaj.

„Nimic nu e pe vecie. Singura garanţie în viaţa, e moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ”, a spus Andreea pentru wowbiz.ro. Întrebată de Click! ce planuri are, solista a spus că va lansa un nou proiect. Până atunci, Andreea e mândră de fiica ei care tocmai a încheiat şcoala în România. „Sienna e înnebunită să înveţe şi să citească. Eu eram tocilara clasei.

Mama era învăţătoare, tata inginer, şi trebuia să învăţ. O voi susţine să-şi îndeplinească visul. Îi place să cânte şi să danseze şi mă roagă să-i fac un canal de YouTube”, ne-a spus Andreea. 

 

Loading...

Citește și

  • trupa andre 1998

    Au cunoscut succesul împreună încă de când erau două copile, au trecut prin certuri, ba chiar au pornit pe drumuri separate, dar viața le-a adus mereu împreună. Este vorba despre Andreea Antonescu (36 de ani) și Andreea Bălan (35 de ani), fetele care au marcat muzica românească încă din perioada 1998--2001, când au format trupa André. Se pare că solistele sunt puse pe fapte mari și colaborează din nou. Deși nu au dezvăluit încă nimic, câteva indicii le-au dat de gol.

  • andreea banica si andreea balan

    Ce fac două prietene când se întâlnesc după mult timp? Se amuză copios. Andreea Bălan și Andreea Bănică s-au întâlnit recent în parc și au profitat de faptul că micuții lor erau absorbiți de joacă, așa că au început să glumească. Fosta solistă de la Andre i-a povestit tizei sale o întâmplare haioasă, cu un călugăr care a confundat-o!