Andra şi Cătălin Măruţă şi-au distrat copiii în vacanţele din Turcia şi din Grecia

18_1.jpg

Andra și Cătălin au petrecut un concediu de neuitat cu micuții lor

Cătălin Măruță (41 de ani) a bifat o binemeritată vacanță cu emisiunea de la PRO TV, alături de soția lui, Andra (32 de ani), care a luat și ea o pauză de la concerte, pentru a se distra alături de cei doi copii, David (8 ani) și Eva (4 ani).

Cei patru membri ai familiei s-au distrat atât în Turcia cât și în Grecia, conturile lor sociale fiind pline de fotografii de la plajă sau de la piscină. Mai mult, Andra și-a postat câteva cadre în care apare nemachiată și nu îi stă rău deloc.

 

 

Ei s-au răsfățat cu mâncăruri tradiționale, dar au dat iama și în magazine, pentru o serioasă sesiune de shopping, de unde au achiziționat și mici suveniruri pentru cei dragi. Vacanța a coincis și cu ziua de naștere a mezinei familiei, Eva, care pe 23 iulie a împlinit 4 anișori, micuța fiind tratată ca o adevărată prințesă.

Andra și-a încărcat bateriile, iar vineri a revenit deja pe scenă, într-un concert susținut la Severin, iar Cătălin Măruță se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru emisiunea lui, ”La Măruță”, care va reveni pe micul ecran pe 26 august. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1