Andra muncește nonstop: «Îmi doresc să-mi prind copiii înainte de culcare, măcar la băiţă»

a1.jpg

Andra și Cătălin Măruță au acasă două comori: Eva și David

E greu să fii în pielea ei, însă şi frumos. Andra (31 de ani) trece acum prin cea mai aglomerată perioadă a carierei, aşa că a venit momentul ca cei dragi să o vadă cu porţia. Nu se supără, ci o susţin întru totul, pentru că, până la urmă, solista munceşte pentru familie. “Copiii îmi dau energie”, spune ea.

S-au adunat toate în toamna asta pe capul Andrei. Dar, din fericire, sunt numai lucruri bune. Pe 29 septembrie a lansat piesa “Între noi nu mai e nimic”, împreună cu Florin Ristei, iar după nici o lună, pe 20 octombrie, a scos videoclipul “Semne”, alături de Connect-R.

a212-13-vedetete-foto-2-2-c.jpg

29 septembrie, videoclip cu Florin Ristei

 

Dar asta nu e tot. Chiar ieri, solista a filmat un nou videoclip cu trupa Voltaj, iar luni, 23 octombrie, a fost invitată în emisiunea soţului ei, “La Măruţă” (PRO TV).
Dar să nu credeţi că au plecat împreună acasă, căci artista a mers la o şedinţă foto, unde a stat până târziu. S-au terminat?

a312-13-vedetete-foto-3-2-c.jpg

Filmări la “Vocea României Junior”

 

Nu, pentru că Andra are colaborări şi în televiziune, nu doar în muzică. Zilele acestea filmează pentru ambele emisiuni în care este jurată la PRO TV, “Românii au talent”, alături de Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, dar şi “Vocea României Junior”, unde dă verdict alături de Marius Moga şi de Inna.

Cu solista, care ar putea fi numită “SuperWoman”, ne-am văzut luni, în emisiunea aniversară a lui Cătălin Măruţă.

a412-13-vedetete-foto-4-2-c.jpg

Filmări la “Românii au talent”

Cu acea ocazie, Andra ne-a răspuns şi la câteva întrebări, despre familie şi carieră. „Aşteptăm să ne spuneţi dacă vă place noul videoclip cu Connect-R, ca să ştim ce să facem de acum încolo”, ne-a spus ea la începutul interviului, publicat integral pe pagina de Facebook a site-ului click.ro.

a512-13-vedetete-foto-5-2-c.jpg

20 octombrie, videoclip cu Connect-R

 

Am mai întrebat-o pe solistă şi cum face faţă la cele două emisiuni, pe care le filmează în paralel. „Nu e uşor, nu e nici greu” (ne cântă versurile unei piese de la Hollograf). Ce să spun, că mă plâng? Nu mă plâng. David (6 ani şi 8 luni) şi Eva (2 ani şi 3 luni) îmi dau energie pentru toată ziua. Îmi doresc să-i prind înainte de culcare, măcar la băiţa de seară”.

Apoi am vrut să ştim dacă Eva se apucă şi ea de muzică, dacă vrea să cânte, aşa cum face fetiţa lui Connect-R în noul lor videoclip „Semne”.

a612-13-vedetete-foto-6-2-c.jpg

23 octombrie, invitată în emisiunea “La Măruță”

 

„Deocamdată nu, dar tinde spre acest lucru. Îmi doresc acest lucru”, ne-a mai spus solista, care în numai o lună a bifat, iată, şase servicii: două emisiuni filmate, două videoclipuri lansate, o şedinţă foto şi o apariţie TV.

Loading...
 
 

Citește și

 • andra

  Artistă de succes, mamă de familie și o femeie sexy. La 29 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. De câțiva ani solista lucrează cu Dana Budeanu pentru stilul vestimentar, astfel încât aparițiile ei publice s-au îmbunătățit considerabil. În urmă cu 15 ani însă, la debut, Andra părea o puștoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate.

 • catalin maruta

  Înainte să se iubească cu Andra, prezentatorul emisiunii “La Măruţă” de la Pro TV, a fost îndrăgostit de o altă femeie celebră din Televiziunea Română! La evenimentul organizat cu ocazia celor 10 ani de “La Măruţă”, Cătălin Măruţă ne-a povestit cine a fost vedeta care i-a furat inima în adolescenţă.

 • Andra, Catalin Maruta, PRO TV, familie, copii, Romanii au talent, planuri Andra, solista, David Bisbal

  Una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton s-ar putea mări în viitorul apropiat. Andra şi Cătălin Măruţă au succes, cariere solide, dar şi multă iubire de oferit, aşa că un al treilea copil este deja în plan. Solista şi jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, în care vorbeşte despre cele mai importante lucruri din viaţa ei: familie şi muzică.

 • andra

  Ziua de 11 septembrie 2017 va rămâne în memoria Andrei pentru totdeauna. Fiul ei, David, a început școala. Prima zi din noua etapă a vieții sale a fost imortalizată de ambii părinți, care l-au însoțit la școala privată pentru care cuplul de vedete plătește 8000 de euro pe an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1