Andra, complet nemachiată în vacanță. Solista și-e etalat pistruii adorabili

12_andra.jpg

Andra are un bust natural 100%

Andra și-a surprins admiratorii cu câteva imagini din vacanță în care apare complet naturală, fără nici un strop de machiaj. Andra este la fel de frumoasă și fără produse cosmetice care să îi acopere fața, iar fanii solistei au avut ocazia să îi vadă în premieră pistruii acoperiți de regulă cu fond de ten.

Andra fără machiaj este la fel de simpatică, mai ales că postura de mămică i se potrivește de minune. Spre deosebire de alte vedete care nici nu îndrăznesc să iasă din casă fără machiaj, Andra (32 de ani) a dat dovadă de curaj și a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care își arată chipul complet natural.

andra-maruta-nemachiata-vacanta-grecia.jpg

Andra selfie nemachiată în vacanță în Grecia
Andra și-a făcut în vacanță un selfie complet nemachiată
Foto: Facebook

Andra se relaxează cu familia în Grecia

Andra arată foarte bine fără strop de machiaj pe față, iar fanii au rămas uimiţi. Andra are un ten curat, luminos şi foarte îngrijit. Gestul de a poza natural nu face decât să arate că are foarte multă încredere în ea, aşa cum ar trebui să aibă orice femeie. Andra se află în vacanță în Grecia alături de cei doi copii, David (8 ani) și Eva Maria Ioana (4 ani). „Dacă poți să vezi o vacanță prin ochii unui copil înseamnă că ești un om fericit!”, a spus Andra pe conturile sociale. Ulterior, Andra a postat și câteva poze alături de micuții ei. „Vacanță! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, a scris Andra pe rețelele sociale. Andra și Cătălin Măruță (41 de ani) s-au căsătorit în urmă cu 11 ani și au doi copii.

andra-maruta-nemachiata-vacanta-grecia-cu-fetita.jpg

Andra selfie nemachiată în vacanță în Grecia alături de fetița ei, Eva Maria Ioana
Andra și fiica ei, Eva, se relaxează în Grecia
Foto: Facebook

Citește și:

CLICK! Live Ce l-a atras pe Cătălin Măruță la Andra. Apreciază aceleași lucruri și după 10 ani de căsnicie

Andra, cel mai sincer interviu! Vezi ce spune despre familie, copilărie, emisiuni și concerte!

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și