Andra, al patrulea antrenor de la «Vocea României». În 2008 avea emisiune de karaoke

andra-al-patrulea-antrenor-de-la-vocea-romaniei-iunie-2018.jpg

Andra al patrulea antrenor de la Vocea Romaniei
Andra este cel de-al patrulea antrenor de la "Vocea României"
foto: PRO TV

Andra este cel de-al patrulea antrenor de la «Vocea Romaniei». Misterul a fost elucidat, iar acum echipa juraţilor este completă, gata pentru cel de-al optulea sezon: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley şi Andra. Odată cu acest proiect, soţia lui Cătălin Măruţă ajunge la apogeul carierei, cu 3 proiecte mari, în prime-time. În urmă cu 10 ani nici nu visa la ceea ce avea să i se întâmple azi.

Andra, antrenor la “Vocea României” (PRO TV), show-ul de mare audienţă, care va reveni din toamnă pe micile ecrane. Vestea este, într-adevăr, o surpriză, pentru că în momentul de faţă nu există nici o vedetă de televiziune care să aibă trei angajamente de amploare, în prime-time, la trei show-uri de talente. Andra (31 de ani) este de 3 ori jurat la PRO TV: la “Vocea României”, la “Vocea României Junior” şi la “Românii au talent”.

catalin-maruta-andra-fiu-david-petrecere-universal-music-iunie-2018.jpg

Andra Catalin Maruta si fiul lor
Andra, Cătălin Măruţă şi fiul lor, David
foto: Dorin Constanda

„«Vocea României» e o provocare imensă pentru mine. Muzica e pur și simplu viața mea, e pasiunea mea și, în același timp, profesia mea de 18 ani. Să descopar voci deosebite, să ajut concurenții din echipa mea să evolueze și unul dintre aceștia să câștige marele trofeu reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8”, a spus Andra luni seară, în cadrul ştirilor prezentate de Andreea Esca. Iată că astrele s-au aliniat perfect pentru solistă, care acum 10 ani, la acelaşi post de televiziune, prezenta o emisiune de karaoke. Este vorba despre „O-la-la”, un show în care concurenţii erau nevoiţi să ştie foarte bine versurile unor piese, întocmai ca la un concurs de karaoke.

andra-misiune-karaoke-olala-protv-2008.jpg

Andra prezentator emisiune O-la-la
În 2008, Andra era prezentatoarea emisiunii "O-la-la", de la PRO TV

„Emisiunea nu era live, era înregistrată. Am acceptat aceea propunere, pentru că show-ul avea o tematică muzicală, ceea ce mie îmi place enorm. Concurenţii se întreceau pe parcursul a şase probe, pentru un premiu consistent: 25.000 de lei. Faptul că am participat la «Dansez pentru tine» m-a ajutat să înţeleg ce-nseamnă munca în echipa. La «O-la-la!» am avut ocazia să lucrez cu o parte din echipa cu care am lucrat şi la «Dansez pentru tine»”, povestea Andra la vremea respectivă.

antrenori-vocea-romaniei-2017-adi-despot-loredana-groza-smiley-tudor-chirila.jpg

juriu Vocea Romaniei 2017
Aşa arăta masa juriului în 2017: Adrian Despot, Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă

Andra, în locul Loredanei, ca antrenor la «Vocea României»

Andra este acum jurat la “Vocea României”, iar venirea ei se suprapune peste plecarea Loredanei Groza (47 de ani), diva părăsind scaunul de jurat după 7 sezoane, fără să câştige nici o ediţie. Contribuţia ei în show a fost însă notabilă: a adus un plus de farmec în emisiune, a fost răsfăţată de colegii bărbaţi, a avut replici cu sare şi piper şi a fost regina glumelor cu tentă sexuală. Loredana nu va sta însă degeaba după plecarea de la “Vocea ”, căci agenda ei a fost mereu încărcată: vedeta are zeci de concerte în ţară şi în străinătate, are propria afacere, “Atelierul de Voce și Muzică”, iar recent a fost distribuită în musical-ul “Mamma mia”, un proiect ambiţios, care va avea zeci de reprezentaţii în toată ţara.

Irina Rimes, o altă noutate în juriul de la «Vocea României»

Ultimul venit, primul plecat? Da, teoria s-a aplicat în cazul lui Adrian Despot (42 de ani), care a părăsit scaunul de jurat după numai un sezon. Solistul de la “Viţa de vie” a fost înlocuit cu o tânără speranţă a muzicii autohtone, Irina Rimes (26 de ani), solistă a casei de producţie Global Records, şi care în 2016 a spart topurile cu hit-ul “Visele”. De atunci, Irina Rimes scoate hit după hit, fiind apreciată şi pentru faptul că îşi scrie singură versurile şi muzica. Într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Click!, Irina Remesh, pe numele ei real, a vorbit la debutul ei despre cine este, cum a ajuns să fie ascultată de tineri şi adolescenţi, deopotrivă, dar şi-a spus părerea şi despre concursurile muzicale gen "Vocea României”. "Irina este un om simplu, un artist, dar în primul rând femeie. N-am nici o dramă, am avut un parcurs frumos în viaţă, până aici am muncit şi am visat! (...)”. Întrebată dacă ar fi tentată să se afirme la un concurs de talente de genul "Vocea României", Irina a dat un răspuns tranşant. "Nu. Am fost deja într-un concurs de acest gen, «Fabrică de staruri», în Republica Moldova, şi cred că am trecut de această etapă a confirmărilor. Acum îmi doresc doar să scot muzică şi versurile din mine", explica Irina pentru www.click.ro.

irina-rimes-antrenor-vocea-romaniei-iunie-2018.jpg

Irina Rimes antrenor Vocea Romaniei
Irina Rimes este şi ea antrenor la "Vocea României"

Când începe «Vocea României» sezonul 8

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Andra sunt antrenorii sezonului 8 «Vocea României». Cei patru sunt pregătiți să-și ocupe scaunele și abia așteaptă să se întoarcă pentru cele mai bune voci din competiție și să înceapă lupta pentru ele. „Antrenorii s-au aflat, însă schimbările din noul sezon continuă!”, anunţă PRO TV. Postul de televiziune din Pache Protopopescu nu a comunicat încă oficial data de începere a sezonului opt însă, în fiecare an, emisiunea a început în prima săptămână a lunii septembrie, când televiziunile lovesc puternic cu grila de toamnă-iarnă.

 

 

Loading...

Citește și

  • irina rimes film album despre el

    Ce salt uriaş în carieră a făcut Irina Rimes după ce s-a aflat că o înlocuieşte pe Loredana în juriul de la "Vocea României". Cântăreaţa, originară din Republica Moldova, a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România în urmă cu doi ani. Tot atunci povestea că nu avea fani înainte să lanseze piesa "Visele, iar acum dintr-o solistă necunoscută a devenit antrenor la unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente de la Pro Tv.

  • După plecarea Loredanei și a lui Adi Despot din juriul de la Vocea României, multe negocieri au avut loc pentru a înlocui lipsa celor doi artiști. Astfel, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, care și-au păstrat locurile pe scaunele roșii ale emisiunii, cele două cântărețe care au semnat contractul cu cei de la Vocea României sunt Irina Rimes-informație deja știută- și Andra!