Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce se întâmplă cu filmările pentru ”Românii au talent”

andi-moisescu.jpg

andi moisescu la romanii au talent
Andi Moisescu, jurat la ”Românii au talent”, testat pozitiv cu noul coronavirus
foto: Pro TV

Andi Moisescu a confirmat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Omul de televiziune a primit vestea chiar înainte de startul celei de-a șasea zile de audiții pentru ”Românii au talent”.

"La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!", a declarat Andi Moisescu, citat de Știrile ProTV.

Filmările pentru ”Românii au talent” continuă fără Andi Moisescu

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare.

Citește și:

Angajați PRO TV, confirmați cu COVID-19. Postul TV a intensificat măsurile de protecție

Loading...
 
 

Citește și

  • De 8 martie, spectacolul absolut a fost pe scena Românii au talent! Concurenți cu aptitudini uluitoare sau ieșite din comun au venit în fața juraților și au prezentate momente care i-au lăsat de multe ori fără cuvinte. Publicul a fost impresionat de reprezentațiile de vineri seară și au răsplătit participanții cu aplauze frenetice, iar Andi Moisescu și-a ales favoritul din acest sezon, Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy, a apăsat butonul auriu pentru el și l-a trimis direct în semifinale. Băiatul a adus pe scenă un număr de contorsionism, care a depășit orice așteptare și imaginație.

  • viorel talent

    Viorel Stănescu, în vârstă de 38 de ani, agent de pază, nu se lasă până nu mai atrage atenția încă o dată. A apărut de patru ori pe scena de la «Românii au talent», iar sezonul cu numărul șapte i-a adus noroc și Da-urile mult așteptate

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1