Andi de la Insula Iubirii este bărbatul pentru care se vor lupta fetele în emisiunea Burlacul

andi_burlacul.jpg

andi de la insula iubirii
Andi a devenit cunoscut la Insula Iubirii, iar acum va juca rolul celui mai dorit bărbat, în noul sezon Burlacul
foto: arhivă personală

Andi de la Insula Iubirii va fi cel pentru care femeile se vor întrece să îl cucerească. Cel mai recent, bărbatul a fost văzut la Survivor, emisiunea de aventură a celor de la Kanal D.

Potrivit redactia.ro, Andi Constantin este Burlacul acestui nou sezon prezentat de Răzvan Fodor. Acesta se reîntoarce la Antena 1, unde a activat ca ispită la Insula Iubirii, după care a participat și la Survivor, reality showul filmat de Kanal D în Republica Dominicană. Înainte de a intra în televiziune, Andi de la Insula Iubirii a fost antrenor de fitness la o cunoscută sală de sport din București. În prezent, el se recomandă drept creator de conținut online.

Tânărul de 29 de ani practică fitness de peste 10 ani, fiind multiplu campion mondial. De asemenea, a mai făcut și karate, kick-boxing, kempo, dar a jucat și fotbal.

Răzvan Fodor, prezentatorul noului sezon Burlacul

razvan-fodor.jpg

Răzvan Fodor
Răzvan Fodor e prezentatorul emisiunii „Burlacul”, ce va fi difuzată în curând la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul îl va regăsi pe Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator. 

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe <Burlacul>, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1