Anda Adam vă îmbracă sexy în sala de sport

12-13-vedete-15-col-anda-2.jpg

Solista a făcut pe fotomodelul pentru creaţiile sale

Anda Adam (38 de ani) scoate bani frumoşi din concerte, dar îşi rotunjeşte veniturile şi din colecţia de costume de baie.

Cum însă vânzările merg bine doar vara, Anda şi-a extins afacerea, astfel că recent a lansat şi o linie de costume pentru sala de sport, practice, care se mulează perfect pe trup. Cântăreaţa şi-a prezentat, pe conturile sociale, câteva modele, viu colorate, pe care le comercializează, pe Internet, cu 230 de lei bucata. Ideea a prins, Anda având deja zeci de comenzi din partea colegelor  de fitness, dar şi a fanilor.

12-13-vedete-15-col-anda-1.jpg

Anda Adam vinde un model cu 230 lei

 

Senzuala artistă se află în competiţie cu Bianca Drăguşanu, care deţine un salon de croitorie. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”  (Kanal D) s-a reprofilat însă pe rochii de mireasă şi ţinute de petrecere. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vacanța mare este prilejul ideal pentru vedetele noastre de a-și încărca bateriile. Însă în timp ce unele preferă să stea cumințele, pe plajă, sub umbreluță, iată că Mihaela Rădulescu (48 de ani) și Anda Adam ( 38 de ani) adoră senzațiile tari.

  • Bianca Drăguşanu, Anda Adam, Alina Puşcaş (32 de ani), Deea Maxer, Graţiela Duban, Carmen Brumă şi Adina Halas şi-au etalat trupurile de zeiţă, pe Litoral. În ciuda vârstei, căci niciuna nu mai are 20 de ani, ele pot participa oricând la un concurs de frumuseţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1