Anda Adam, maraton amoros cu noul iubit. Răsfăț și lux, pe Coasta de Azur

anda-adam-iubit.jpg

Anda Adam și noul ei iubit
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anda Adam (41 de ani) trăiește din nou fiorii dragostei, după despărțirea de soțul ei, Sorin Andrei Nicolescu. Deși nu a confirmat nici acum divorțul, solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică, împreună cu nou iubit, un afacerist din Cluj, care-i face toate poftele.

Afaceristului i-a picat cu tronc cântăreața și o plimbă în cele mai luxoase destinații de vacanță. Așa se face că cei doi îndrăgostiți se află acum pe Coasta de Azur, la Monte Carlo, unde petrec clipe romantice împreună. Solista nu mai ține cont de gura lumii și a postat pe contul de Instagram fotografii împreună cu afaceristul din Cluj, atât de la Cannes, cât și la Monte Carlo, unde acesta o răsfață ducând-o la hoteluri de cinci stele și la restaurante de lux. De când sunt împreună, Anda și noul iubit apar pe rețelele sociale numai în ipostaze romantice, sărutându-se pasional.

anda-adam.jpg

Anda Adam răsfăț pe Coasta de Azur
foto: Instagram

Fostul soț al Andei Adam: "Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui"

În timp ce Anda Adam se plimbă în vacanțe exclusiviste cu noul iubit, fiica solistei a fost lăsată în grija fostului soț, Sorin Andrei. Anda Adam şi noul ei iubit şi-au făcut publică relaţia după ce soţul solistei, Sorin Andrei Nicolescu, a confirmat separarea dintre ei, care s-a produs în urmă cu doi ani. “Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei. Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte. Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viaţă şi, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu, la Antena Stars.

Citește și:

Noul iubit al Andei Adam și-a făcut "tatuajul dragostei". Are pe brat inițialele lor!

Anda Adam, pasională cu noul iubit. Artista nu se mai ferește și s-a expus cu afaceristul milionar la piscină

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul