Anda Adam, cu sânii pe afară la un eveniment cu ştaif

anda-adam-piscina.jpg

Anda Adam costume de baie piscina
Anda Adam este model pentru propriile costume de baie
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Anda Adam are 38 de ani, o fiică de 2 ani şi jumătate, două apariţii în Playboy şi un soţ care nu pare deloc gelos. Solista s-a afişat luni, 21 mai, cu cel mai sexy decolteu posibil, la o lansare de bijuterii. Sânii Andei Adam efectiv ieşeau afară din salopeta foarte decupată.

Ce potrivire! La lansarea unui magazin de bijuterii, Anda Adam a mers cu propriile “bijuterii” la vedere. Solista a purtat o salopetă roz-pudrat, care i-a avantajat foarte mult silueta, însă cine s-a mai uitat la asemenea detalii când singurul lucru care îţi sărea în ochi era decolteul? Sânii uriaşi ai artistei pur şi simplu ieşeau pe afară din cauza despicăturii până la buric, pe care o avea salopeta. Anda şi-a mărit pentru prima oară bustul în 2002, însă în 2012 şi-a schimbat silicoanele, cu unele garantate pe viaţă.

anda-adam-sani-silicoane-decolteu-lansare-splendor-mai-2018.jpg

Anda Adam sani lansare magazin bijuterii decolteu
Anda Adam a purtat o salopetă despicată până la buric. Sânii solistei au atras toate privirile
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Click! a aflat că vedeta s-a internat în mare secret la o clinică din Bucureşti. Joi, ea a fost operată pentru a i se schimba implanturile pe care le are de zece ani.

  • anda adam

    Maternitatea și silicoanele au făcut minuni pentru Anda Adam (35 de ani). Vedeta afișează un decolteu spectaculos, iar fanii sunt în extaz. Cântăreața nu a făcut niciodată un secret din faptul că și-a mărit bustul nu o dată, ci de două ori. Anda este, de altfel, una din puținele vedete care au pozat în Playboy și înainte, și după operația de mărire a sânilor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1