Anda Adam, în cârje la un local cu manele

5-act-1-891515125151.jpg

anda adam, carje, local, manele
Anda Adam abia păşeşte din cauza accidentării la genunchi
Fotografii: BLITZ

Pe 1 februarie, Anda Adam sosea pe aeroportul Otopeni, după o lună petrecută departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde şi-a testat limitele în show-ul de la Kanal D. A părăsit competiţia cu o accidentare serioasă la genunchi, dar care se pare că nu i-a tăiat cheful de viaţă: vineri seara s-a dres cu manele.

I-a dat emoţii serioase soţului Andrei Nicolescu (37 de ani), care a văzut din faţa micului ecran cum partenera lui de viaţă a ajuns pe mâna medicilor, în urma unei accidentări din concurs. Anda Adam a alunecat atunci când a vrut să se urce pe postament, iar rotula i-a sărit. N-a mai putut continua concursul difuzat de Kanal D, în care miza era premiul uriaş de 100.000 de euro. 

5-act-2-8952154.jpg

anda adam, carje, local, manele
Soţul Andrei Nicolescu “adăposteşte” cârjele în portbagaj

 

Pe 1 februarie, Anda Adam a sosit în ţară în scaun cu rotile, cu cârjele la purtător, însă în loc să o vedem la o clinică de ortopedie am surprins-o la un celebru restaurant de manele din Drumul Taberei. Alături de soţul ei, artista a descins în zonă îmbrăcată sport, şchiopătând, sprijinindu-se în cârje, însă situaţia n-a împiedicat-o să savureze la maximum cele două ore petrecute la local.

5-act-3-895655211.jpg

anda adam, carje, local, manele
Localul din Drumul Taberei este celebru pentru programul artistic cu muzică de petrecere

 

Printre soliştii care prestează acolo se numără Ionuţ Talent, Dănuţ De Vitto, Sorin Talent, Elena Zambilă, Marian Viteză, Sorinel Puştiu, Elis Armeanca, Narcis de la Bărbuleşti, Mihăiţă Piticu etc.

Loading...

Citește și

  • Anda Adam a fost concurentă în cadrul competiției Exatlon, însă a fost eliminată din echipa ”Faimoșilor” din cauza unei accidentări grave, care au pus-o în scaunul cu rotile. Artista este nevoită să folosească cârje pentru a se deplasa, însă când și-a văzut fiica, a uitat complet de durere și a luat-o în brațe.

  • anda adam carje exatlon

    Aventura Andei Adam la "Exatlon" s-a încheiat. Cântăreaţa s-a întors în România accidentată la genunchi şi a fost nevoită să se deplaseze în scaun cu rotile şi cu ajutorul cârjelor. Când şi-a revăzut fiica, solista a uitat de toate durerile.