Anda Adam, accident la Exatlon. „Sperăm să mai poată continua în competiție!”

Citeste tot despre: 

Anda Adam s-a lovit teribil la piciorul stâng în timpul emisiunii Exatlon și a ajuns să meargă în cârje. Solista s-a mai accidentat grav la același picior în urmă cu câțiva ani, în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Ghinion teribil pentru Anda Adam (37 de ani)! Solista a luptat din greu la încercările la care a fost supusă în timpul Exatlon şi de multe ori a fost câştigătoare. Doar că a plătit scump prețul „succesului”, accidentându-se destul de grav la genunchi. 

Solista a primit ajutor de la medicii din Republica Dominicană, a făcut analize, a făcut un RMN după cum chiar ea a spus în emisiune şi acum merge în cârje, după cum s-a văzut şi pe micile ecrane în ultimile emisiuni din “Exatlon”.

“Andei nu i-au dat medicii niciun răspuns deocamdată şi asta a aspus şi ea în emisiune. Toată lumea speră că va putea continua concursul şi că nu va rămâne cu sechele după această accidentare. Anda Adam este foarte ambiţioasă şi când îşi propune ceva nu se lasă până nu duce totul la capăt. Să sperăm că va fi o problem trecătoare şi că va reveni în ţară la fel de sănătoasă cum a plecat”, ne-au povestit surse din apropierea solistei.

“A avut grijă Anca să mă acidenteze. Îi mulţumesc frumos… super fată! Da, eu sunt operată de menisc la piciorul stâng şi am o sensibilitate la genunchi, in mod special. Mi-a sărit rotula o dată acolo, am revenit aici lânga echipa mea şi am încercat să păşesc şi mi-a sărit din nou rotula. Sper să nu fie nimic foarte grav, o să merg la spital să vad, dar sper să nu fie nimic foarte grav şi să pot să reintru în competiţie”, a mărturisit Anda Adam la scurt timp dupa consultul medical.

“Doctorii spun că nu este foarte grav, doar că e foarte inflamată zona şi am nevoie de repaus total. Adică trebuie să încerc să nu calc în picior, momentan, până nu o să mai fie inflamat. Când stau nu doare deloc, dacă păşesc pe el, da, doare. De aceea evit să calc pe el pentru ca asa mi-au recomandat şi medicii”, a mai explicat Anda Adam pentru Kanal D.

Emisiunea “Exatlon” a adus Kanal D pe primul loc

„Exatlon”, cea mai iubită competitie sportivă televizată din ţară, a adus podiumul pentru Kanal D. Ediţia difuzată aseară, în intervalul 20:40 – 23:05, a poziţionat staţia TV pe primul loc la nivelul întregii ţări, cu o cotă de piaţă de peste 20%, cât şi la nivelul populaţiei de la oraşe. Minutul de aur, atins la 20:52, a adunat în faţa micilor ecrane peste două milioane (2.264.000) de români. Aseară (duminică), în intervalul orar menţionat mai sus, Kanal D a înregistrat 10,2% rating şi 20,4% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, şi 7,9% rating şi 16,3% cota de piaţă, pe targetul All Urban. Cu 6,8% rating şi 16,4% cotă de piaţă, Kanal D şi-a adjudecat a două poziţie în topul televiziunilor din România, pe segmentul de public comercial. Competiţia între cele două tabere, Echipa Războinicilor şi Echipa Faimoşilor, a fost urmărita în medie, în fiecare minut al difuzării, de peste un milion şi jumătate (1.817.000) de fani. Războinicii au făcut legea aseara la “Exatlon”, în cadrul competiţei din Arenă, miza jocului fiind din nou casă. Mai dornici ca oricând să câştige acestă confruntare dură, cei opt concurenţi din Echipa Războinicilor nu le-au lăsat nicio şansă adversarilor şi i-au înfrânt pe teren, cu 10 la 5. Traseul a fost unul destul de complicat, care le-a pus nervii şi forţa la încercare concurenţilor de la “Exatlon”. Alex a fost primul care a înscris pentru Războinici, cel care a deschis calea catre victoria detaşată. 

Loading...
 
 

Citește și

  • cream exatlon

    Presiunea competiţiei Exatlon de la Kanal d atinge cote maxine şi îi face pe concurenţi irascibili! Prima care a cedat este Claudia Pavel. Cântăreaţa, care a avut de la început probleme medicale în Republica Dominicană, a intrat acum în conflict direct cu o concurentă de la echipa adversă. Cele două şi-au aruncat cuvinte grele.

  • cream diana kovacs eliminare exatlon

    Diana Kovacs, sportiva care a fost eliminată marți, din competiția Exatlon, s-a întors acasă. După participarea la competiția din Republica Dominicană, tânăra luptătoare de judo a părăsit cu fruntea sus echipa "Războinilor".

  • Cel care i-a dat de gol a fost Giani Kiriță, care nu s-a putut abține și a comentat la adresa celor doi, după ce a câștigat una dintre probe.

  • foto

    Competiția Exatlon, de la Kanal D, devine din ce în ce mai acerbă. 10 vedete și 10 oameni cu meserii obișnuite au intrat într-o confruntare unică, în care se folosesc atât de abilitățile fizice, cât și de strategii pentru a-și învinge adversarii și a câștiga marele titlu. În urma provocărilor de până acum, echipa vedetelor a reușit să strângă suficiente puncte astfel încât să fie sigură că nici măcăr un membru nu va fi eliminat din competiție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1