Anca Sigartău iubește din nou? Uite ce fericită e în vacanţă!

anca_sigartau1.jpg

anca sigartau
Anca Sigartău s-a mutat cu tot cu motani la 48 de ani în Bacău
foto: Arhiva Personală

După o viață în care a purtat singură poverile pe umeri, Anca Sigartău se bucură acum de cele mai frumoase clipe. Are mulțumiri din partea copiilor, iar destinul i-a demonstrat că niciodată nu e prea târziu pentru iubire.

Și-a crescut singură cei trei copii, a avut probleme de sănătate, a muncit de dimineața până seara ca o furnicuță, însă Anca Sigartău (50 de ani) nu s-a plâns niciodată. Mereu cu zâmbetul pe buze, actrița este un exemplu de optimism și de curaj. Iată că acum se bucură din plin de copiii ei superbi, Sonia, Teodor și Iosif, de postura de bunică, dar și de cea de femeie iubită, căci iată, simpatica artistă trăiește cele mai frumoase sentimente. Se pare că de aproape un an, ea ar forma un cuplu alături de Dragoș P., un bărbat din Onești, care a susținut-o enorm în orice moment de cumpănă. Într-un mesaj pe Facebook, bărbatul își arată aprecierea față de ea. ”Anca, îți mulțumesc că exiști și că îmi faci viața mai frumoasă”, a scris acesta.

În primăvara lui 2017, Anca Sigartău și Dragoș au fost zăriți plimbându-se printr-un mall din Capitală. Nu se ţineau de mână, ca să nu dea de bănuit că formează un cuplu, iar atunci când am întrebat-o dacă are o relaţie cu bărbatul respectiv, ea ne-a spus că sunt doar colegi. Iată că acum relația lor pare oficială, după ce protagoniştii și-au pus poze din recenta vacanță la Barcelona. În august 2017 ei au fost împreună şi în Macedonia.

Medicii i-au mai dat un an de trăit

În mai 2017, invitată la emisiunea “Profesioniştii”, realizată de Eugenia Vodă la TVR, Anca Sigartău făcea dezvăluiri emoţionante.

“După al doilea copil am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc”.

 

Loading...

Citește și