Anca Serea, incredibil de slabă după a cincea naștere!

serea.jpg

Anca Serea a devenit mămică pentru a cincea oară
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Anca Serea arată de senzație la 20 de zile de când a născut. Știrista de la Prima a făcut furori cu silueta ei, la un eveniment a cărei amfitrioană a fost Cori Grămescu.

La 20 mai, în urmă cu trei săptămâni, Anca Serea a adus pe lume cel de-al cincilea copil al său, pe care l-a numit Moise. Vedeta se poate considera una dintre cele mai curajoase mame din showbiz și arată incredibil după a cincea naștere. Anca are cinci copii, toţi născuţi natural şi mai vrea să facă copii.
Prezentatoarea tv a participat marți seară, la un eveniment organizat de Cori Grămescu și A&D Pharma Group și s-a arătat interesată de noile produse lansate pe piață.  


Într-o atmosferă revigorantă, la o limonadă cu ananas şi ghimbir, invitaţii presei alături de Anca Serea, au fost: Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriş, Mihaela Călin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu şi alte nume cunoscute în peisajul monden, care au stat de vorbă cu Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food, despre noul program creat de specialiştii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.

Cori Grămescu a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcţional şi despre importantă acestui program în viaţă noastră de zi cu zi. În urma unei vieţi urbane agitate, cu tot ce înseamnă acest lucru: hrană din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant şi stresant este nevoie de un aport real de încărcarea cu vitamine, minerale, antioxidanţi, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentaţia noastră. “Alimentele funcţionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten, fără restricţii alimentare, recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, a mai adăugat Cori.

Loading...

Citește și

  • anca serea botez

    Îndelung aşteptat, căci bebe Moise a depăşit cu o lună teremenul iniţial preconizat de medici, băieţelul Ancăi Serea şi-a topit părinţii din prima clipă. Prezentatoarea tv şi soţul ei, cântăreţul Adi Sînă, sunt extrem de fericiţi de când în familia lor a apărut un nou membru căruia acum toată lumea din casă îi acordă cea mai mare atenţie.

  • anca serea moise

    Anca Serea (35 de ani) a fost numită nu de puține ori mama eroină din showbiz-ul autohton. Și pe bună dreptate, spunem noi, căci frumoasa știristă de la Prima Tv are cinci copii. Cel mai nou membru al familiei este bebe Moise, născut în urmă cu doar 9 zile.