Anca Pandrea, dusă de urgență la spital. Vecinii au găsit-o în curte plină de sânge

12-13-img_3979.jpg

Anca Pandrea a suferit un accident și a ajuns de urgență la spital

Anca Pandrea a suferit un accident în seara zilei de joi, 28 iunie, iar vecinii ei au fost cei care au găsit-o plină de sânge în curtea ei.

Actrița a fost prezentă la un eveniment cultural alături de prietenul ei, pictorul Elian Băcilă. Cei doi au participat la evenimentul «Ziua ziariștilor», loc unde pictorul a primit și un premiu, iar Anca l-a susținut. Însă seara a luat o întorsătură gravă pentru văduva lui Iurie Darie, ea a ajuns de urgență la spitalul Floreasca din București care se află în apropierea locuinței sale. Vecinii ei au fost cei care au găsit-o căzută, plină de sânge și inconștientă. 

În cadrul evenimentului ea ar fi avut un comportament ciudat, nefiind în apele ei, au declarat sursele Click!. La spital, starea Ancăi Pandrea s-a îmbunătățit și este acum internată în stare stabilă. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Poveşti emoţionante ies la iveală despre mari actori care nu mai sunt printre noi. Doar o mână de oameni mai ştie, de exemplu, că îndrăgitul Iurie Darie, care s-a stins în 2012, a ajutat, în tinereţe, la pictarea unei biserici dintr-o micuţă localitate din Timiş, acolo unde a venit ca refugiat, împreună cu familia.

  • Ileana Ciuculete, care a încetat din viaţă pe 14 martie 2017, a fost comemorată, sâmbăta trecută, de apropiaţi. Cum însă, în urma scandalurilor pe moştenire, familia s-a împărţit în două tabere, iată că a avut loc câte un parastas în trei locuri din ţară.