Anca Lungu, primele declarații despre plecarea din țară și sarcină: «Trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanță»

anca_lungu_1.jpg

Anca Lungu, primele declarații de la plecarea din țară
Foto Instagram

Fosta prezentatoare a Observatorului, Anca Lungu, a renunțat la meserie și la tot ce o ținea legată de domiciliul din România, pentru a se putea muta alături de iubitul ei grec, Harry Arampatzis, și de fetița ei din fosta căsătorie, în Franța.

Cu ocazia plecării definitive din țară, dar și pentru a da detalii despre sarcina sa, Anca Lungu a oferit un prim interviu, pentru revista Viva. Prezentatoarea, în vârstă de 32 de ani, a povestit despre viața de care se bucură la Nisa, în Franța, și și-a descris noua viață de cuplu, alături de iubitul ei grec. Anca locuiește împreună cu Harry și cu fetița din mariajul cu Ștefan Lungu, Natalia, de aproape două luni, într-unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Coasta de Azur, Nisa. Nu mai este mult timp însă, până familia lor va mai întâmpina încă un membru, Anca fiind însărcinată cu milionarul grec.

anca_si_natalia_2.jpg

Anca petrece mai mult timp cu Natalia, fiica sa, de când s-a mutat la Nisa
Foto Instagram

Aceasta a dezvăluit faptul că duce o viață extrem de liniștită la Nisa, petrecând timp însemnat și cu fiica ei. „Am luat decizia fără să clipesc și sunt norocoasă că nu am fost nevoită să aleg între carieră și familie. Cariera mea de jurnalist continuă la Nisa. (..) Este, de asemenea, partea cea mai interesantă și mai plină de satisfacții din punctul meu de vedere. Pentru moment, trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanță. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare și de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluș. Timpul este diferit atunci când trăiești în acest fel”, a susținut Anca. 

anca_lungu_si_natalia.jpg

Micuța Natalia este îndrăgostită de mare și de plaja din Nisa
Foto Instagram

În scurt timp, prezentatoarea va deveni mămică pentru a doua oară, iar acest lucru nu poate decât să o bucure, mai ales că Anca a explicat faptul că sarcina a fost una ușoară și lipsită de probleme. „Mă simt pregătită, deși a fost una dintre cele mai mari surprize din viața noastră, a amândurora. A fost o sarcină ușoară și fără probleme până acum. Totul s-a întâmplat atât de rapid și natural, încât cred că noul suflet pe care îl așteptăm e un plan al destinului care ne-a ales pe noi să-i fim părinți” a mai spus aceasta. În ceea ce îl privește pe iubitul grec, Anca Lungu a susținut că din punctul ei de vedere, acesta a fost omul potrivit, la momentul potrivit. „E posibil ca planurile tale să difere, să crezi că ești nepregătit, până când întâlnești omul care îți spulberă toate îndoielile”, a continuat vedeta.

Deși se simte foarte bine în Franța, Anca a mărturisit că simte dorul de țara natală și de prieteni, cu care reușește să se vadă destul de rar. Însă, acest lucru nu reprezintă un impediment, vedeta considerând că „nu a lăsat nimic important în urmă”. După ce va naște, planul Ancăi este de a deveni corespondent pentru Antena 1, la Nisa. 

 

 

 

 

 

 

   

 

Loading...

Citește și

  • anca lungu franta nisa plaja

    Norocul i-a surâns Ancăi Lungu! Fosta prezentatoare Antena 1 a lăsat în urmă viaţa din România şi cariera în televiziune şi s-a mutat la Nisa cu fetiţa ei, Natalia, dar şi cu noul ei iubit, un milionar grec, cu afaceri în domeniul cosmeticelor. Încântată de peisajul care îţi taie respiraţia, vedeta a început să le arate prietenilor imagini din nou oraş în care locuieşte.

  • anca lungu accident corbeanca

    Anca Lungu a început o viaţă nouă departe de România. La începutul lunii, prezentatoarea şi-a anunţat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 după 15 ani petrecuţi în trust. Mulţi au spus că vedeta se pripeşte şi că se aruncă cu capul înainte într-o nouă relaţie cu un bărbat grec care o va face curând pentru a doua oară mămică. Nimic mai fals! Anca şi iubitul ei, Harry Arampatzis, se cunosc de ceva timp, prima lor întâlnire fiind de natură profesională în urmă cu aproape trei ani.