Anca Lungu a născut un băiețel! Ce nume i-a pus micuțului

anca_lungu.jpg

anca lungu gravida
Anca Lungu a devenit mămică pentru a doua oară
Foto: arhivă personală

Anca Lungu (32 de ani) trece prin cele mai frumoase clipe, după ce sâmbătă, 14 iulie, a devenit mămică de băiat. Fosta știristă de la Antena 1 a adus pe lume cel de-al doilea său copil, după ce în mai 2014 a născut o fetiță.

Anca Lungu se poate declara cea mai feircită femeie din lume! În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare a Observatorului și-a luat fetița și toate amintirile și s-a mutat în Nisa, acolo unde și-a întemeiat o nouă familie alături de un potent om de afaceri grec, pe numele său Harry Arampatzis.

anca_lungu_nume_baietel.jpg

anca lungu nume baietel
Anca Lungu a ales un nume grecesc pentru băiețelul său
Foto: arhivă personală

 

Discretă cum ne-a obișnuit, Anca nu a făcut mare caz pe seama venirii pe lumea a celui de-al doilea moștenitor al său, ci a anunțat, a doua zi, pe Instagram, printr-o imagine simplă, dar de efect, în care a dezvăluit și numele băiețelului: Georgios Alexander.

Cum l-a cunoscut Anca Lungu pe iubitul său

Anca a divorţat de Ştefan Lungu la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Separarea s-a produs amiabil, la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu. S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

La scurt timp după separarea oficială de Ștefan, Anca a început să se afişeze la braţul noul ei iubit, un milionar grec, numit în industria de profil "magnatul cosmeticelor". De altfel, aşa s-au şi cunoscut cei doi. Mai exact, datorită pasiunii comune pentru creme şi produse destinate femeilor. În urmă cu aproape trei ani, grecul, directorul unei firme celebre de cosmetice, venea în România la invitaţia Andreei Berecleanu şi a soţului ei, medicul estetician Constantin Stan. Atunci, mai multe vedete autohtone, printre care şi Anca Lungu au avut ocazia să primească recomandări, tratamente dermato-estetice şi produse personalizate chiar de la dr. Harry Arampatzis, cel care i-a devenit ulterior iubit oficial vedetei şi se pare că în curând următorul soţ. 

anca_lungu_iubit.jpg

anca lungu iubit
Anca Lungu şi noul ei iubit
Foto: arhivă personală

 

Produsele cosmetice au fost promovate în România de Andreea Berecleanu, fostă colegă de trust şi bună prietenă a Ancăi Lungu. La ultimul congres de la Monte Carlo, acelaşi trio, format din Anca Lungu, Harry Arampatzis şi Andreea Berecleanu, se regăsea la standul firmei de cosmetice. Dacă în 2015 Anca era încă soţia lui Ştefan Lungu şi stătea în Corbeanca, acum ea a născut un băiețel făcut cu iubitul greu şi locuieşte la Nisa.       

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1