Anastasia Lazariuc, secretul tinereţii: fructe, legume şi 2 căni cu apă dimineaţa

laza12-13-v-2-col-anastasia-lazariuc.jpg

Anastasia Lazariuc știe să țină timpul în loc. Arată cu 20 de ani mai tânără

Anastasia Lazariuc (65 de ani) a acceptat invitația lui Fuego (42 de ani) de a cânta în emisiunea acestuia, de la TVR 2, ”Drag de România mea”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 15.00.

 ”Anastasia este discretă și nu caută să epateze. A adunat nenumărate capodopere în repertoriu, colaborând cu cei mai mari scriitori și compozitori ai Moldovei, având turnee în toată Uniunea Sovietică. România a îmbrățișat-o după anii ‘90, atunci când a devenit una dintre cele mai iubite soliste, statut menținut până-n zilele de azi! Anastasia este lumină și candoare, într-un glas atins de îngeri! N-o ratați!”, o laudă Fuego.

Interpreta arată senzațional la vârsta ei, însă  pune preț pe o alimentație sănătoasă și pe tratamente cosmetice naturiste. Nu mănâncă după orele 18.00, evită prăjelile și alimentele nesănătoase, precum pâinea și grăsimile, iar meniul ei este mai mult pe bază de  fructe și de legume. În plus, dimineața, când se trezește, bea două căni de apă pe stomacul gol.

Singură își prepară măştile de față, pe bază de ulei de măsline, de argan și de migdale dulci, presate la rece. Artista mai folosește un gomaj cu mălai sau cu zaţ de cafea, care revigorează. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Anastasia Lazariuc a împlinit azi, 6 iulie, 65 de ani. Despre viața interpretei s-ar putea face un roman, căci a plecat de jos, a îndurat lipsuri financiare, a pierdut persoane dragi, dar nu a renunțat niciodată la visul de a deveni cineva.

  • Ileana Lazariuc Ion Tiriac copii

    De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Ea se dedică afacerii cu haine, pe care o are de trei ani, dar, mai presus de toate, familiei și celor doi băieți minunați.