Anamaria Prodan va poza din nou în Playboy atunci când va împlini 50 de ani

12_1-prodanca2018.jpg

Anamaria Prodan vrea să pozeze în Playboy atunci când va împlini 50 de ani
Foto Instagram

Anamaria Prodan a mărturisit că atunci când va face 50 de ani, va poza din nou pentru Playboy deoarece bărbații sunt foarte atrași de ea și în prezent. Ea a susținut faptul că bărbații încă își doresc aventuri cu ea.

Într-un interviu acordat recent, Anamaria Prodan a declarat faptul că se simte foarte bine în pielea ei și atunci când va face 50 de ani, va poza din nou în Playboy, la insistențele bărbaților. 

În ziua în care voi împlini 50 de ani, voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Anamaria Prodan se simte foarte încrezătoare și vrea să rămână așa pentru totdeauna. Are grijă ca imaginea ei să fie mereu perfectă, motiv pentru care merge des la sală și la saloane de înfrumusețare. 

Gigi Becali nu este de acord cu planul acesta

”Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita”, a spus Anamaria Prodan.

Loading...

Citește și

  • În casele lor parcă ar fi grădiniţă pentru că nu au un copilaş, sau doi, ci trei sau chiar cinci. Este vorba despre cinci vedete de top din România care reuşesc să fie şi femei de afaceri, dar şi cele mai bune mame. Anca Serea, Antonia, Nicoleta Luciu, Anamaria Prodan şi Raluca ex-Angels sunt eroinele!

  • V-aţi întrebat de ce femeile căsătorite, cu copii, aleg să îşi etaleze pe Internet trupul sexy? Să pozeze aproape goale sau în ipostaze controversate? Psihologul are explicaţii pertinente şi pro, şi contra. Ultima care ne-a uimit cu două fotografii îndrăzneţe, demne de o revistă pentru bărbaţi, este Anamaria Prodan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1