Anamaria Prodan şi fiica ei au defilat pentru Cătălin Botezatu, la show-ul din Paris

18-19-bote.jpg

Cătălin, alături de fotomodelele lui, Rebecca și Anamaria Prodan

Designerul Cătălin Botezatu (53 de ani) a făcut senzație joi seară, la Săptămâna Modei desfășurată în Franța, la Paris. Evenimentul a fost organizat la Palatul Behague, de Federația Română de Design și Accesorii, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și a fost un adevărat regal de modă și frumusețe, realizat în prezența a 300 de persoane, diplomați, oameni de afaceri și media.

Seara a fost deschisă de Cătălin Botezatu, primit cu aplauze după absența de anul trecut. Colecția “Fleur” a adus pe podium o rapsodie de culori și texturi fine, broderii, mătase și organza.

anamaria_prodan_catalin_botezatu.jpg

anamaria prdan si catalin botezatu
Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au făcut furori la Paris
Foto: arhivă personală

 

“Colecția mea e ca un joc senzual într-o  grădină superbă. Am avut un machiaj cu aplicații realizate manual de Mirela Vescan, coafurile sunt realizate de Laurent Tourette, iar  căștile fabuloase din flori de artiștii români de la Povestea Florilor. Anul ăsta am avut două invitate speciale, Anamaria Prodan  Reghecampf și fiica ei, Rebecca. Am avut și un moment special de balet”, a spus Bote.

Chiar dacă a traversat o perioadă mai grea din cauza problemelor de sănătate, Cătălin este foarte activ, dovadă stând prezentările de modă încununate cu succes.

anamaria_prodan_si_fiica_ei_rebecca.jpg

anamaria prodan si fiica ei rebecca
Anamaria Prodan și fiica ei, Rebecca, vedetele colecției lui Cătălin Botezatu
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și