Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV. Mihaela Rădulescu o înlocuiește la «Gospodari fără pereche»?

anamaria-prodan-reghecampf_2.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan, gazda emisiunii "Gospodar fără pereche", de la PRO TV
foto: PRO TV

Şoc la Pro TV! Impresara Anamaria Prodan a anunţat că se retrage de la emisiunea „Gospodari fără pereche”, pe care o prezintă din 2017! Vedeta a făcut anunțul în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță. Se pare că cea care o va înlocui este nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

În urmă cu doar câteva luni a filmat prima ediție din emisiunea „Gospodari fără pereche”, în care a prezentat gospodarii dornici de însurătoare, iar acum Anamaria Prodan (46 de ani) a anunţat la emisiunea „La Măruţă” că nu mai poate să filmeze în continuare pentru proiectul de la Pro TV. Vrea să dedice mai mult fetelor ei și meseriei de impresar. „Chiar dacă Sarah are 19 ani, are momente când vrea să stea cu mama. Mi-a spus şi profesoara că, de la 14 ani, e singură în America. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înţeles. Intru în perioada de transferuri, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez şi să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore“, a mărturisit Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV.

mihaela-radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu știe să fie sexy și în vârful muntelui
foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu preia "Gospodari fără pereche"

Se aude că cea care o va înlocui pe Ana Maria Prodan este chiar Mihaela Rădulescu, cea care a prezentat anul acesta reality-show-ul “Ferma – Un nou început”. Aceasta se pregăteşte deja pentru sezonul doi al emisiunii şi s-ar părea că este în negocieri să preia şi acest nou proiect de la Anamaria Prodan.  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1