Anamaria Prodan, replică pentru prima soție a lui Reghecampf, după acuzația că i-a stricat căsnicia

anamaria-prodan.jpg

anamaria prodan cu manusi de box
Anamaria Prodan respinge atacul Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai primit o lovitură sub centură! A fost acuzată că a primit o lecție după ce ea însăși ar fi stricat căsnicia lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer. Iată cum se apără impresara!

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, a declanșat și ea un atac direct la Anamaria Prodan, zilele trecute, chiar în toiul divorțului acesteia de antrenorul Universității Craiova.

Femeia cu care Laurențiu Reghecampf a fost însurat timp de 13 ani a dezvăluit, într-un interviu pentru cancan.ro, că Anamaria Prodan trăiește acum ceea ce a trăit ea atunci când impresara i-a luat bărbatul, însărcinată fiind cu Laurențiu Reghecampf junior.

Mariana Pfeiffer a afirmat că aceasta este o lecție pentru Anamaria Prodan. Sexy-impresara a ținut să facă precizări pe marginea acestui subiect.

„Nu, asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf, după 13 ani, și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry.

Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă.

mariana-pfeiffer.jpg

mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer susține că Anamaria Prodan a fost cea care i-a stricat căsnicia cu Laurențiu Reghecampf
foto: arhiva personală

 

Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor”, a declarat impresara, într-un interviu pentru Prosport.

Citește și:

Fosta soţie a lui Reghecampf: «Anamaria Prodan mi-a furat bărbatul»

Anamaria Prodan: „L-am iertat pentru mocirla în care ne-a băgat!”

Impresara a venit cu noi lămuriri asupra divorțului de Laurențiu Reghecampf, precizând că atât ea, cât și fiul ei, care suferă cel mai tare, au fost târâți într-o mocirlă de antrenorul Universității Craiova. „Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei.

Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă. Se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu, și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan, pentru Prosport.

Citește și:

Anamaria Prodan detonează bomba! Confesiune ireală în scandalul divorțului: "Îl iertăm pe Soarele nostru. Îi oferim șansa de a alege"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5