Anamaria Prodan face înconjurul lumii cu avionul ca să-şi vadă familia

6-7-prodanca-2.jpg

Alături de Reghe junior, în Dubai
Citeste tot despre: 

Sexy-impresara este familistă convinsă şi pentru a-și vedea copiii răspândiți prin toată lumea, petrece multe ore în avion. Anamaria Prodan (46 de ani) face de ani buni naveta între America, Europa și Asia.

„Îmi fac mereu timp pentru familie. Am fost la Sara (19 ani), fetiţa mea cea mică, în SUA. Ea joacă în NBA, a avut primele meciuri de baschet și am am susţinut-o ca o mamă fericită.

6-7-prodanca.jpg

Anamaria a vizitat-o recent pe Sara, în SUA

Rebecca (21 de ani), fiica mea cea mare, e în Italia, iar cei doi băieţi (Luca, 18 ani, fiul lui din prima căsătorie și fiul lor, Laurențiu Reghecampf jr, 11 ani) sunt cu tatăl lor (Laurențiu Reghecampf, 44 de ani – n.r.), în Dubai, unde merg și la şcoală. Mă împart între toţi şi a ajuns să-mi placă să zbor cu avionul. Am internet, așa că nu mă plictisesc, citesc și răspund la mesaje”, ne-a spus Anamaria Prodan la „Gala Performanţei şi Excelenţei”, la Ambasad’Or. Cât despre cariera tv, va reveni foarte repede. „Sunt în discuţii să prezint un format diferit de tot ce am avut până acum”, ne-a mai spus Anamaria Prodan. 

 

Loading...

Citește și

  • anamaria prodan geanina ilies

    Întâlnire de gradul zero la Palatul Parlamentului, unde miercuri seara a avut loc Gala Luxury Magazine. Geanina Ilieş şi Anamaria Prodan, cele două peţitoare de la Pro Tv, s-au întâlnit la evenimentul monden pentru care amândouă s-au pregătit intens. Este vorba despre fosta şi actuala gazdă a emisiunii Gospodar fără pereche, show la care Anamaria Prodan a renunţat şi i-a predat ştafeta Geaninei Ilieş, fosta concurentă de la Ferma.

  • anamaria prodan

    Celebra impresară de fotbaliști a revenit la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, cu o primă ediție în care ne-au fost prezentați băieții dornici să-și găsească mândra perfectă. Până când vom face cunoștință și cu fetele bune de măritat, Anamaria Prodan (46 de ani), gazda reality-show-ului, ne-a povestit detalii despre căsnicia ei și ne-a spus cum își „vrăjeşte” soţul atunci când se întâlnesc!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1