Anamaria îi face pomană de 7.000 de euro Ionelei Prodan

ionela.jpg

anamaria prodan ionela prodan pomana
Anamaria Prodan alături de mama ei, lângă care a stat până în ultima clipă
Foto: arhivă personală

A iubit-o ca pe ochii din cap și s-a ocupat în detaliu de înmormântarea mamei sale, Ionela Prodan. Anamaria îi organizează poamana celebrei artiste la un restaurant de lux, la care sunt așteptate în jur de 200 de persoane. Meniul a costat 7.000 de euro, iar invitaţii vor fi trataţi în memoria solisrtei cu somon la grătar şi prăjituri.

Joi, 19 aprilie, la ora 12.00, la cimitirul Bellu sunt așteptați toți fanii să-și ia ”adio” de la emblema muzicii populare oltenești, Ionela Prodan. Profund îndurerate și cu lacrimi pe obraji, cele două fiice, Anamaria și Anca, alături de copiii lor, se pregătesc să-și conducă mama pe ultimul drum. Au avut timp să vorbească la un restaurant care să-i pregătească o masă de pomenire bogată, la care să participe toți cei apropiați și colegii de breaslă. Astfel, la restaurantul Palace Premier sunt așteptate în jur de 200 de persoane, iar bucătarii au început deja să încingă cuptoarele.

meniu.jpg

pomana ionela prodan
Pomana făcută la un restaurant de lux a fost bogată

 

”Cel puţin 150 de persoane sunt așteptate joi la masa care se obişnuieşte să se dea după înmormântare. Familia a cerut un meniu cu aperitiv, fel principal şi cu dulciuri. Aperitivul conține zece piese, apoi somon la grătar cu garnitură și salate, și duliciuri pregătite la o cofetărie. Cheltuielile sunt în jur de 7.000 de euro”, a declarat pentru Click! surse din anturajul familiei Prodan. După cum se știe, Anamaria și Laurențiu Reghecampf sunt clienți ai acestui local, iar celebrul antrenor a primit în urmă cu trei ani titlul de ”antrenorul anului”, la Premier Palace.

loading...
Loading...

Citește și

  • ionela prodan spital

    Acum sunt de înţeles reacţiile Anamariei Prodan la adresa celor care vorbeau în media despre boala mamei ei. Impresara îşi ferea mama cât de mult putea ca ea să nu afle că lucruri grave se petrec în organismul ei. Vedeta chiar a rugat cadrele medicale de la Spitalul Elias, unde regretata solistă de muzică populară şi-a petrecut ultima lună din viaţă, să nu dea informaţii cuiva din dosarul medical al artistei. Potrivit apropiaţilor, Ionela Prodan, în schimb, simţea că ceva nu merge şi era mereu îngrijorată pentru că trebuie să facă tot mai multe analize.

  • Organismul slăbit de boală al Ionelei Prodan a cedat luni seară, în jurul orei 21.00, la Spitalul Elias, acolo unde era internată de mai mult timp. Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 70 de ani din cauza cancerului galopant și a problemelor cardiace. În ultimele luni, familia a încercat imposibilul pentru artistă. Ea a fost internată încă de la începutul anului și a fost supravegheată de medici, dar din păcate niciun tratament nu a reușit să o facă să-și revină.

  • FOTO

    Ionela Prodana a murit luni seara, 16 aprilie, din cauza problemelor grave de sănătate. Cântăreaţa de muzică populară şi mama impresarei Anamaria Prodan s-a luptat cu o formă galopantă de cancer la pancreas, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Artista se afla în spital de mai bine de o lună, iar ultimele imagini în care apare sunt cu adevărat cutremurătoare.

  • anamaria prodan, ionela prodan,

    Durere fără margini în familia Ionelei Prodan, după ce solista de muzică populară a murit luni seară, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. După o luptă grea cu o boală necruțătoare, organismul cântăreței nu a mai rezistat. Cea care a făcut publică vestea a fost chiar fata cea mare a acesteia, Anamaria Prodan Reghecampf.