Ana Ularu și Keanu Reeves s-au încins în filmul «Siberia». Scenele fierbinți fac furori pe Internet

12_mare.-gettyimages-996629920.jpg

Ana Ularu și Keanu Reeves, la promovarea peliculei, în America
Foto: GettyImages

Actriţa din serialul „Cu un pas înainte” (PRO TV) e în atenţia producătorilor internaţionali şi primeşte roluri importante în producţii de cinci stele, de la Hoolywood. Anul trecut, Ana Ularu a jucat în filmul „Siberia”, alături de celebrul Keanu Reeves. Producţia e presărată cu multe scene fierbinţi de sex şi poate fi vizionată şi pe Internet.

Printre actriţele care fac carieră la Hollywood jucând cu actori de mare calibru este Ana Ularu (33 de ani) pe care telespectatorii români o ştiu din serialul „Cu un pas înainte” (PRO TV), dar şi din piese de teatru şi filme ca „Italiencele” şi „Damen Tango”. Tânăra a avut şansa de a fi remarcată de producători şi a jucat în producţii de top şi cu actori celebri. A apărut în „Serena” cu Bradley Cooper, în „Inferno” cu Tom Hanks şi în serialul „Emerald City” cu Vincent D’Onofrio şi Joely Richardson. Însă cel mai recent proiect pe care l-a făcut e „Siberia”, anul trecut. 

Aici joacă rolul rusoaicei Katya care încearcă să-l ajute pe americanul Lucas Hill, interpretat de Keanu Reeves (54 de ani), un  afacerist cu diamante cu care are o aventură. Fanii acestor producţii le pot vedea pe platformele online de filme, inclusiv pe Netflix.

 

«Scenele de sex sunt ca un dans»

 „În ciuda succesului, Keanu a rămas un om absolut normal. El vrea să poată merge oricând să-şi ia un Snickers de la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început: «Vezi că e unul dintre cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti!». Am stat luni de zile în preajma lui şi e absolut minunat prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte şi prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e şi că nu s-a pierdut”, a povestit Ana Ularu pentru „Formula AS” despre această colaborare de cinci stele. Rolul vedetei este unul destul de dificil, pentru că a avut de filmat multe secvenţe fierbinţi cu actorul de la Hollywood, idolul unei întregi generaţii.

 

„Aceste scene sunt dificil de filmat. Sunt foarte mulţi oameni de faţă şi ei trebuie să se concentreze pe secvenţele pe care le au de filmat. Totul este ca o coregrafie, ca un dans sau un simplu rol de jucat, aşa cum mulţi actori au povestit în interviurile lor”, ne-au spus surse apropiate echipei de producţie.

Alexandra Dinu s-a sărutat cu italianul Luca Bastianello 

13_alexandra-dinu-rosso-san-valentino.jpg

Alexandra Dinu şi Luca Bastianello

Alexandra Dinu (38 de ani) a plecat din România în Italia, unde a jucat în producţii care i-au dat ocazia să se sărute cu mai mulţi actori. În serialul italian „Rosso San Valentino” îl sărută pe Luca Bastianello, iar în filmul „Bulett Head” (2017) are scene fierbinţi cu Adrien Brody. Monica Bârlădeanu (40 de ani) e una dintre vedetele care a jucat şi la Hollywood. Actriţa a apărut în „Prietenie pe muchie de cuţit” – „Nip-Tuck”, dar şi în „Lost – Naufragiaţii”, în 2006, unde a filmat o secvenţă în care se sărută cu actorul principal Mattthew Fox. Şi Mădălina Ghenea (30 de ani) are ocazia de a filma la Hollywood cu nume mari, fiind totodată protagonista mai multor aventuri cu staruri americane. Şi Catrinel Marlon (33 de ani), ex-Menghia, a avut ocazia de a filma cu multe vedete din Italia scene destul de pasionale.

Loading...
 
 

Citește și

  • Talentata noastră actriță, care a ajuns cunoscută și la Hollywood, după ce a jucat alături de nume grele, precum Tom Hanks, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence şi alţii, îi dă acum replica lui Keanu Reeves (53 de ani), în filmul “Siberia”, a cărui premieră va avea loc anul acesta.

  • Actriţa care a schimbat replici în filme cu actori de top de la Hollywood, printre care Tom Hanks şi Bradley Cooper, a fost din nou în centrul atenţiei presei internaţionale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1