Ana Pal de la Faimoși, eliminată din «Survivor România», după ce l-a lovit pe războinicul Andrei Ciobanu

ana_pal_-_survivor_romania.jpg

Ana Pal a fost eliminată

“Survivor” România este un joc de rezistență fizică, dar mai ales psihică. Lipsa hranei, a confortului, izolarea și presiunea au dus la un incident grav între Ana Pal, din echipa Faimosilor, și Andrei Ciobanu, de la Războinici. După un punct pierdut în față Lolei Crudu, “faimoasa” a intrat în conflict cu “războinicul” și l-a lovit pe acesta, ceea ce a dus la eliminarea ei din joc și, ulterior, la decizia de eliminare din cadrul “Survivor România”.

Miza confruntării pe traseul din cadrul ediției de aseară a fost una foarte importantă pentru ambele echipe, comunicarea cu cei dragi, concurențîi fiind mai mult că niciodată motivați să primească vești de acasă, după o lună de supraviețuire în jungla dominicană.

"Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figura de alt concurent. Din păcate, Ana și-a pierdut cumpătul, a cedat presiunii. Avem decizia în privința ei. Înainte de a va comunica decizia, vreau să va spun că Ana (Pal – n.r.) provine dintr-o familie cu opt copii. Toată viață ei a fost nevoită să lupte. În același timp, Ana are un copil pe care îl crește singură, și pentru care lupta, în fiecare zi, că să îi ofere un viitor mai bun decât al ei.

Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, a fost un gest pe care sperăm să nu-l mai vedem vreodată în această competiție. Anei îi pare foarte rău; Andrei (Ciobanu – n.r.) ție îți cere scuze. Nu vom tolera astfel de gesturi în «Survivor România». Decizia noastră a fost că Ana să nu se mai întoarcă pe insula", a fost anunțul făcut de prezentatorul Dan Cruceru, în cadrul Consiliului.

Ana Pal, eliminată după ce l-a lovit pe Andrei Ciobanu

Ambele echipe au dezaprobat gestul Anei, lipsa de fairplay fiind dezaprobată de către concurenți, în special de către cei care, la rândul lor, practică sporturi de contact.

"Și eu sunt luptător, dar nu se reacționează așa!" au fost cuvintele adresate Anei, imediat după incident, de războinicul Cristian Ioniță.

Cezar Juratoni, din echipa Faimosilor, boxer cu experiență, a reacționat și el imediat după incident. "Ana, nu poți să faci lucruri de genul asta! Și eu sunt luptător, dar nu dau în oameni, pe stradă!”, a spus sportivul.

Claudia Rostas, eliminată de la “Survivor România”

Ieri seară, în cadrul Consiliului, a fost anunțat “războinicul” care a părăsit “Survivor” România, în urmă voturilor telespectatorilor. Votul publicului a fost în favoarea lui Remus Laurențiu Mihai, concurență care a părăsit competiția fiind Claudia Rostas care, cu emoție, și-a luat rămas bun de la coechipierii săi.

"Mă simt împăcată cu ideea, pentru că mi-am dorit să merg acasă. Mi s-a luat o piatră de pe inima. (...) Colegii mei să-și amintească cum am venit împreună în avion, în echipa, și să rămână tot așa, uniți. Să-și amintească că ei sunt o familie, că sunt <războinici>. (...) În sufletul meu este pace și liniște. Pe traseu am dat totul pentru echipa!", au fost cuvintele cu care Claudia Rostas și-a încheiat evoluția la “Survivor România”.

Război în tabăra Faimoșilor

În tabăra Faimosilor conflictul dintre Grațiela Duban și Elena Ionescu continuă și pare că prăpastia dintre cele două se adâncește. Cuvintele grele, acuzațiile incredibile aduse de către Grațiela Duban, Mihai Onicas și Ghiță Balmuș la adresa cântăreței se lovesc de replicile defensive ale acesteia.

Loading...

Citește și