Amna şi-a facut cadou după divorț un Porsche de 70.000 de euro!

12-1.jpg

Amna e în top cu piesa ”Cumpăr timp”
Citeste tot despre: 

Vremuri bune pentru cântăreaţa Amna, pe numele ei adevărat Cristina Andreea Mușat (35 de ani), care anul trecut a divorţat de Cristi, după 9 ani de relaţie.

Vedeta a menționat, imediat după separare, că suferă enorm, dar că lucrurile nu mai puteau continua, din cauza neînțelegerilor. Iată însă că, zilele trecute, solista a fost surprinsă de fotoreporterii Click! prin oraș, în timp ce cobora ca o divă din mașina ei de lux, un Porsche Chayene, în valoare de 70.000 €. Solistei îi merge foarte bine pe plan financiar fiind solicitată să susţină tot mai des concerte în Capitală sau în ţară.â

Amna face interviuri în mașina de lux

12-2.jpg

Vedeta face și interviuri în mașina ei

 

Mai nou, solista Amna face şi vlog în maşina ei, unde invită diverşi prieteni, vedete de top din showbiz-ul românesc, cărora le pune întrebări amuzante sau incomode, printre aceștia numărându-se Andreea Bălan, Dorian Popa și Eduard Sanda. Superba cântăreață, de fapt una dintre cele mai frumoase din muzica noastră, pregătește și un nou videoclip, cu care speră să fie în toate topurile muzicale.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Amna a divorțat în vara anului 2019, după o căsnicie de 9 ani. Dar toate trăirile acumulate au făcut-o să-și dorească mai mult să se concentreze pe carieră, lansând mai multe melodii în care vorbește despre regretele cu care a rămas după căsnicie. Are 35 de ani, este mamă și o cântăreață de succes, iar de câteva luni a devenit o femeie liberă.

  • amna andreea musat schimbare look

    Chiar dacă este ocupată tot timpul şi ba e în studio, ba stă cu fiul ei, David, Amna şi-a făcut puţin timp şi pentru ea! Cântăreaţa a mers la un salon din Capitală şi s-a lăsat pe mâinile priceputeale hair-styliştilor! Iată ce schimbare şi-a făcut Amna.